Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Adele: «Ήπια τέσσερα μπουκάλια κρασί στις 11 το πρωί κατά τη διάρκεια της καραντίνας»

Media
Tags: Adele

Η Adele αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήπιε τέσσερα μπουκάλια κρασί πριν το μεσημεριανό της γεύμα. Η 34χρονη τραγουδίστρια κρατούσε ένα ποτήρι κρασί στη σκηνή στο Λας Βέγκας τη στιγμή που έκανε την εξομολόγησή της στο κοινό.

Σύμφωνα με την Daily Star, η Adele είπε στους θαυμαστές της το βράδυ του Σαββάτου: «Θυμάμαι όταν ήρθα εδώ στο lockdown, ήταν 11 το πρωί και είχα πιει τουλάχιστον τέσσερα μπουκάλια κρασί - όπως όλοι μας. Είχα πει το 2020 ότι ήθελα να κυκλοφορήσω το άλμπουμ μου. Και ήμασταν όλοι στο σπίτι, απλά μεθυσμένοι».

 

 

Πέρυσι, η Adele σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey είχε πει ότι «έχει σταματήσει να πίνει» μετά τον θάνατο του πατέρα της Mark Evans από καρκίνο του εντέρου τον Μάιο του 2021 σε ηλικία 57 ετών.

Η Adele, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει χάσει πολλά κιλά έκοψε το ποτό από τη διατροφή της. «Σταμάτησα να πίνω. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσεις πραγματικά τον εαυτό σου, είναι να πίνεις μόνο νερό και να είσαι νηφάλιος».

Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα «ανοιχτή» με το κοινό της το Σάββατο λέγοντας ότι το σόου ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας της.

Σύμφωνα με την The Sun, είπε: «Αισθάνομαι τόσο ασφαλής εδώ μέσα. Η ζωή μου είναι μικροσκοπική. Δεν βγαίνω πραγματικά από το σπίτι μου και αυτό είναι επιλογή μου. Η ζωή μου ήταν τεράστια όταν ήμουν νεότερη. Αλλά όσο κορυφώνονταν η καριέρα μου, εγώ είμαι πιο φοβισμένη και αγχωμένη. Κάνω παρέα με τα σκυλιά μου, τον γιο μου και το αγόρι μου και συνομιλώ με την οικονόμο μου. Την Παρασκευή και τα Σάββατα, ανυπομονώ πραγματικά να έρθω στο Βέγκας και νιώθω σαν να βγαίνω έξω και να βλέπω τους φίλους μου. Αυτό με επανέφερε στη ζωή».

Και πρόσθεσε: «Συνήθως βλέπω πεταλούδες και αγχώνομαι και λέω μια μικρή προσευχή επί σκηνής και σταυρώνω τα δάχτυλά μου, αλλά δεν αγχώνομαι με αυτά τα σόου. Ήταν οι καλύτεροι τέσσερις μήνες της καριέρας μου. Αυτό το σόου μου έδωσε τόση χαρά. Μου αρέσει πολύ να το κάνω».

«Το να παίζεις σε τέσσερις χιλιάδες ανθρώπους για 34 βραδιές δεν είναι αρκετό. Και ξέρω ότι δεν είναι αρκετό, γι' αυτό θα επιστρέψω», είπε η τραγουδίστρια υπό τις επευφημίες του κοινού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Ο εφιάλτης της στέγης

Μη χάσετε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: IΣΟΠΕ...

Φόρτωση άρθρων...