Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Αδιανόητο έγκλημα στο Οχάιο: Πατέρας εκτέλεσε τα τρία παιδιά του

Πλανήτης

Ένας άνδρας από το Οχάιο κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα τους τρεις ανήλικους γιους του, βάζοντας μάλιστα τα παιδιά στη σειρά για να τα εκτελέσει!

Ο Τσαντ Ντόερμαν, 32 ετών, επίσης κατηγορείται ότι τραυμάτισε τη μητέρα των αγοριών στο σπίτι της οικογένειας σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του Οχάιο, όπως αναφέρει η nzherald.co.nz.

Ο γενικός εισαγγελέας του Δικαστηρίου της κομητείας Clermont, David Gast, είπε κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του Ντόερμαν ότι ένα από τα αγόρια προσπάθησε να διαφύγει σε ένα κοντινό χωράφι, αλλά ο στυγερός δολοφόνος κυνήγησε τον γιο του και τον μετέφερε πίσω στο σπίτι πριν τον σκοτώσει.

Η εγγύηση του Ντόερμαν ορίστηκε στα 20 εκατομμύρια δολάρια. Τα αρχεία του δικαστηρίου δεν γνωστοποίησαν εάν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο στο δικαστήριο ενώ πλέον κρατείται στη φυλακή της κομητείας Clermont.

Ο Gast αποκάλεσε τις δολοφονίες το χειρότερο έγκλημα που είχε δει ποτέ.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας λίγο πριν τις 4:30 μ.μ. τοπική ώρα, μετά από κλήσεις γειτόνων, ενώ τηλεφώνημα πρόλαβε να κάνει και η μητέρα των παιδιών που ούρλιαζε ότι «τα μωρά της είχαν πυροβοληθεί».

Οι αστυνομικοί βρήκαν τρία αγόρια, ηλικίας 3, 4 και 7 ετών, έξω από το σπίτι με τραύματα από πυροβολισμό. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Φονική ενέδρα σε βαν που μετέφερε κρατούμενο – Τρεις νεκροί και δύο βαριά τραυματίες (Videos)

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στη Γαλλία, όταν ομάδα ενόπλων επιτέθηκε σε βαν της Αστυνομίας που έκανε μεταγωγή κρατουμένου. Η φονική επίθεση έγινε στον σταθμό διοδίων Ενκαρβίλ. Όπως φαίνετ...

Γερμανία - CDU/CSU: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ε.Ε. περνάει από τη συμμόρφωσή της» με τις Πρέσπες

«Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την ευημερία και την ελευθερία και συνεπώς προς την ΕΕ, περνάει αποκλειστικά μέσω της συμμόρφωσης» με την Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζει σε απο...

Φόρτωση άρθρων...