Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Αδιανόητο περιστατικό στη Βρετανία: Μητέρα πούλησε το νεογέννητό της για να κάνει... επέμβαση στη μύτη

Πλανήτης

Μια Ρωσίδα μητέρα κατηγορείται για... πώληση του βρέφους της, καθώς ήθελε τα χρήματα για να κάνει επέμβαση στη μύτη!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η 33χρονη από την περιοχή του Νταγκεστάν συνελήφθη, καθώς είχε κανονίσει με ένα ζευγάρι να τους πουλήσει το νεογέννητό της, στην τιμή των 2.900 λιρών, δηλαδή κάτι περισσότερο από 3.000 ευρώ. 

Η γυναίκα που «αγόρασε» το μωρό εξήγησε στην αστυνομία ότι η βιολογική του μητέρα δεν το ήθελε και προτιμούσε να το αφήσει στο μαιευτήριο, καθώς δεν θα μπορούσε να το φροντίσει.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε καθώς το έμβρυο χρειαζόταν νοσηλεία και τότε οι γιατροί ζήτησαν από τους θετούς, όπως αποκαλύφθηκε, γονείς, το πιστοποιητικό γέννησης.

Το ζευγάρι επέστρεψε να το ζητήσει από τη Ρωσία, η οποία τους ζήτησε άλλες 1.440 λίρες για να τους το δώσει, καθώς όπως τους είπε, «δεν είχε καθόλου χρήματα, δουλειά και μέρος για να ζήσει».

Ωστόσο, όταν έλαβε το ποσό, τους ανέφερε ότι σκοπεύει να πάει στη Ρωσία για να κάνει μια επέμβαση στη μύτη της, ώστε «να αναπνέει καλύτερα».

Πλέον, η γυναίκα διώκεται από τις ρωσικές αρχές για «εμπορία ανθρώπων». 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Οι θεωρίες συνωμοσίας για τη «σπορά νεφών» και η απάντηση των ειδικών

Ασύλληπτες ήταν οι εικόνες από τις ισχυρότατες βροχοπτώσεις στο Ντουμπάι, σε μία από τις θερμότερες και ξηρότερες περιοχές του πλανήτη. Δρόμοι πλημμύρισαν, αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω...

Φόρτωση άρθρων...