Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Αγκαζέ Πούτιν και Ερντογάν σαν δυο καλά φιλαράκια στη σύνοδο της Σαγκάης - Τα γέλια πάνω από ένα τραπέζι με μεζέδες (Εικόνες - Βίντεο)

Μετά τις φωτογραφίες με τα γελάκια πάνω από ένα τραπέζι μεζεδάκια στο Ουζμπεκιστάν, Πούτιν και Ερντογάν περπάτησαν αγκαζέ στη Σύνοδο, όπως αποδεικνύει βίντεο που κάνει τον γύρο των social media

Πλανήτης

Ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν άριστες σχέσεις, είναι γνωστό. Το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, το αποδεικνύει.

Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκαν στου Ουζμπεκιστάν για να συμμετάσχουν στη Σύνοδο του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης. Κι εκεί τους «έπιασαν» να περπατούν… αγκαζέ.

Η κάμερα κατέγραψε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Βλαντίμιρ Πούτιν να περπατούν στο λόμπι της συνόδου αγκαζέ και χαμογελαστοί, σαν δυο καλοί φίλοι και να μιλάνε χαλαρά.

Για την ακρίβεια, ο Τούρκος πρόεδρος έχει πιάσει αγκαζέ τον Πούτιν - πιο ενθουσιώδης - ενώ ο Ρώσος ομόλογός του είναι πιο ουδέτερος.

Μια κίνηση που έρχεται μετά τα καρέ που κυκλοφόρησαν χθες και έδειχναν Πούτιν, Ερντογάν-Τσαβούσογλου και Λουκασένκο να γελούν πάνω από ένα τραπέζι με μεζέδες, στην ίδια Σύνοδο.

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μάλιστα, χθες, κατά την ομιλία του στη Σύνοδο, επαίνεσε τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία, και κατηγόρησε τον Ζελένσκι ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στις συνομιλίες.

Μιλώντας στην σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης που πραγματοποιείται στο Ουζμπεκιστάν ο Πούτιν είπε ότι ο Ερντογάν προτείνει συνεχώς συναντήσεις με τον Ζελέσνκι –αν και δεν έκανε παρόμοια πρόταση στη συνάντηση τους στην Σαμαρκάνδη– και ότι ο Τούρκος ηγέτης έχει «σημαντική συμβολή» στις προσπάθειες τερματισμού της σύγκρουσης. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Γερμανία καλεί για εξηγήσεις τον Ρώσο επιτετραμμένο για κυβερνοεπιθέσεις από την υπηρεσία στρατιωτικών πληροφοριών

Για εξηγήσεις κάλεσε η Γερμανία τον Ρώσο επιτετραμμένο που ασκεί χρέη πρεσβευτή στο Βερολίνο. Αφορμή ήταν μια σειρά κυβερνοεπιθέσεων με στόχο το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, αλλά και τ...

WSJ: Τελεσίγραφο μίας εβδομάδας από το Ισραήλ στη Χαμάς για εκεχειρία, διαφορετικά ξεκινά η εισβολή στη Ράφα

Μία εβδομάδα διορία για την αποδοχή του σχεδίου κατάπαυσης πυρός δίνει το Ισραήλ στην Χαμάς, διαφορετικά θα ξεκινήσει τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με την Wall Street...

Φόρτωση άρθρων...