Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Αίγυπτος: Καρχαρίας κατασπάραξε 68χρονη σε τουριστικό θέρετρο (Σοκαριστικό βίντεο)

Πλανήτης

Μοιραίες αποδείχθηκαν οι διακοπές σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου για μια γυναίκα από την Αυστρία, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία την ώρα που κολυμπούσε, καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι το σαρκοβόρο ψάρι έπλεε στα ίδια νερά και καραδοκούσε για το επόμενο θύμα του.

Η 68χρονη προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει προς την ακτή μετά την επίθεση του καρχαρία, στο Σαρμ Ελ Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή της σε νοσοκομείο.

Ρώσοι τουρίστες, που κατέγραψαν τη σκηνή, διαμαρτύρονταν για την απουσία ναυαγοσωστών και διασωστών. Ωστόσο, ουδείς από το πλήθος των λουόμενων, έσπευσε στη θάλασσα για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, ωστόσο, αναφέρουν ότι μολονότι άλλοι τουρίστες έτρεξαν να βγουν από το νερό, προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του καρχαρία από το θύμα του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ουκρανία επιτέθηκε σε οκτώ ρωσικές περιφέρειες με δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Σε οκτώ ρωσικές περιφέρειες με δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) μεγάλου βεληνεκούς επιτέθηκε νωρίς σήμερα η Ουκρανία, προκαλώντας το ξέσπασμα πυρκαγιάς σε μια αποθήκη καυσ...

Σημάδια αποκλιμάκωσης στη Mέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το Iσραηλινό πλήγμα στην Ισφαχάν

O υπουργός Εξωτερικών του Ιράν υποστήριξε ότι «αυτό που έγινε την προηγούμενη νύχτα δεν ήταν επίθεση». Αναφερόμενος στα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, είπε ότι «έμοιαζαν περισσότερο με...

Φόρτωση άρθρων...