Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Αίγυπτος: Νεκροί τρεις Βρετανοί έπειτα από φωτιά σε καταδυτικό σκάφος

Τρεις Βρετανοί έχασαν τη ζωή τους, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα καταδυτικό σκάφος που έπιασε φωτιά στην Αίγυπτο. Εκπρόσωπος του Scuba Travel δήλωσε: «Με μεγάλη λύπη εμείς πρέπει να ενημερώσουμε ότι τρεις από τους πολύτιμους καλεσμένους μας στις καταδύσεις έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό συμβάν».

Η εταιρεία ανέφερε ότι οι τρεις επιβάτες ήταν μεταξύ δεκαπέντε ατόμων που διέμεναν μια εβδομάδα στο καταδυτικό σκάφος «Hurricane» όταν η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8:30 π.μ. τοπική ώρα (6:30 π.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Κυριακή.

Η έρευνα για τους τρεις δύτες ξεκίνησε μετά τη φωτιά που ξέσπασε ενώ το σκάφος βρισκόταν στα ανοιχτά του υφάλου Elphinstone στην Ερυθρά Θάλασσα.
 

«Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, 12 δύτες συμμετείχαν σε ενημέρωση επί του σκάφους, ενώ οι αγνοούμενοι είχαν προφανώς αποφασίσει να μην βουτήξουν εκείνο το πρωί» σημειώνεται.

Πλήρης έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς θα διεξαχθεί από την αστυνομία και τις τοπικές αρχές. Οι Αρχές ανέφεραν ότι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά οφείλεται σε ηλεκτρική βλάβη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 3 Μαΐου

Γεγονότα 1802: Η Ουάσινγκτον αποκτά καταστατικό χάρτη. 1808: Ισπανοί πατριώτες εκτελούνται στη Μαδρίτη από τις δυνάμεις του Ναπολέοντα που έχουν εισβάλλει στην Ιβηρική. Με αφ...

Φονική κακοκαιρία στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 60 αγνοούμενοι (βίντεο)

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι εξήντα συνεχίζουν να αγνοούνται εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τ...

Φόρτωση άρθρων...