Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Αίγυπτος: Ο καρχαρίας κατασπάραξε τον 23χρονο μέσα σε 20 δευτερόλεπτα

Πλανήτης

Σοκ έχει προκαλέσει η θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στην Αίγυπτο. Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 23χρονου Ρώσου, ο οποίος παρακολούθησε τον γιο του να χάνει την ζωή του στα σαγόνια ενός καρχαρία τίγρη στην Αίγυπτο.

Ο Γιούρι Ποπόφ έβλεπε από την ακτή χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τον γιο του, καθώς ο καρχαρίας επιτέθηκε στον γιο του Βλαντιμίρ και στη συνέχεια τον έσυρε κάτω από το νερό στο θέρετρο της Χουργκάντα. Η επίθεση διήρκεσε μόλις 20 δευτερόλεπτα. 

Όπως δήλωσε ο 23χρονος φώναζε: «Μπαμπά, σώσε με!». Ο Γιούρι Ποπόφ αναγκάστηκε να παρακολουθεί αβοήθητος από την ακτή καθώς το αρπακτικό γύριζε τον γιο του Βλαντιμίρ, 23 ετών, προτού τον σύρει κάτω από το νερό στο θέρετρο της Χουργκάντα, σε μια επίθεση που όπως ισχυρίστηκε διήρκεσε 20 δευτερόλεπτα.

Οι παραθεριστές έβγαιναν από το νερό καθώς τρομοκρατημένοι λουόμενοι φώναζαν προς τον Βλαντιμίρ να κολυμπήσει μακριά από τον καρχαρία προτού τον δαγκώσει μέχρι θανάτου.

Σοκ έχει προκαλέσει η θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στην Αίγυπτο.

Στη συνέχεια, ο καρχαρίας-τίγρης πιάστηκε και σύρθηκε στη στεριά με βάρκα πριν σκοτωθεί. «Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε», περιέγραψε ο πατέρας του θύματος, με καταγωγή από τη Ρωσία. «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα». Δεν υπήρχαν μέλη της οικογένειας κοντά στον γιο του για να βοηθήσουν στο νερό, αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα του 23χρονου είχε καταφέρει να ξεφύγει από την επίθεση.

«Τι είδους βοήθεια μπορείτε να δώσετε; Αυτό το μακελειό συνέβη σε 20 δευτερόλεπτα, απλώς σύρθηκε κάτω από το νερό», είπε ο Ποπόφ.

«Αυτή είναι μια απολύτως γελοία σύμπτωση, γιατί είναι μια ασφαλής παραλία. Υπάρχουν πλοία και γιοτ τριγύρω. Δεν έχει συμβεί ποτέ εκεί κάτι τέτοιο. Συνήθως επιτίθενται σε απόμακρες παραλίες. Είναι απλώς ένα είδος κακής μοίρας αυτό που συνέβη στον γιο μου», σχολίασε ο πατέρας.

Ο Βλαντιμίρ ζούσε με τον πατέρα του στην Αίγυπτο για αρκετούς μήνες πριν από τη φρικτή επίθεση. Ο Ποπόφ είπε ότι θα αποτεφρώσει τον γιο του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους τη Ρωσία.

Το βίντεο δείχνει τον καρχαρία-τίγρη να πιάνεται και να σύρεται στη στεριά από μια βάρκα μετά την επίθεση, και φαινόταν να είναι ζωντανός πριν τον σκοτώσουν. Οι

αιγυπτιακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο καρχαρίας έχει παραδοθεί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της συμπεριφοράς του και να  εντοπιστεί εάν το ζώο σχετίζεται με κάποιο άλλο αιματηρό περιστατικό.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από τρομοκρατημένους θεατές δείχνει τον Βλαντιμίρ να φωνάζει απελπισμένα «Μπαμπά, Μπαμπά» καθώς ο καρχαρίας έκανε κύκλους στο νερό πριν εξαπολύσει την επίθεση.

Προσοχή σκληρές εικόνες: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

New York Times: Η λάθος εκτίμηση που οδήγησε στην κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ισραηλινοί αξιωματούχοι υπολόγισαν λανθασμένα τη σοβαρότητα της απάντησης του Ιράν στο χτύπημα της 1ης Απριλίου σε κτίριο στη Δαμασκό, στο οποίο σκοτώθηκαν αρκετοί διοικητές του τω...

Φόρτωση άρθρων...