Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Άκαρπες οι έρευνες της ΕΜΑΚ στην Αντιόχεια για την ανεύρεση 24χρονης αθλήτριας - Δεν βρέθηκε ίχνος ζωής

Πλανήτης

Ακαρπες απέβησαν οι έρευνες των Ελλήνων διασωστών της ΕΜΑΚ για την ανεύρεση νεαρής αθλήτριας που φέρεται να έστειλε sms μέσα από τα χαλάσματα πολυώροφου κτιρίου στην Αντιόχεια.

Δυστυχώς, στα συντρίμμια δεν βρέθηκε ίχνος ζωής από την 24χρονη.

Η ΕΜΑΚ ολοκλήρωσε τις έρευνες και αποχωρεί από το σημείο και πλέον συνεχίζει το ειδικό τμήμα διασωστών της τουρκικής αστυνομίας.

Οι προσπάθειες των Ελλήνων διασωστών της ΕΜΑΚ για την ανεύρεση της νεαρής αθλήτριας του βόλεϊ συνεχίστηκαν όλο το βράδυ, καθώς ο αδερφός της κοπέλας είχε ζητήσει από την ελληνική ομάδα να επιμείνει.

Στην ελληνική αποστολή επιχειρούσαν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, ένας σκύλος και 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Όπως είχε μεταδώσει χθες ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, το κορίτσι ευρισκόμενο κάτω από τα ερείπια, απέστειλε μήνυμα στην Πολιτική Προστασία ενημερώνοντας πως βρίσκεται εγκλωβισμένη στα συντρίμμια και δίνοντας το ακριβές στίγμα της τοποθεσίας της.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν Τούρκοι διασώστες, η ΕΜΑΚ καθώς και πλήθος μελών από διεθνείς αποστολές προκειμένου να ξεκινήσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού της 24χρονης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

BBC: Περιορισμένη η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Από δύο παράγοντες θα εξαρτηθεί τι θα γίνει στη συνέχεια

Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν τη νύχτα, αν και η Τεχεράνη αρνείται τα πάντα, λέγοντας ότι δεν υπήρξε αεροπορική επίθεση και κάποια ελάχιστα d...

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κοντά σε σχολείο - Τραυματίστηκαν δύο κορίτσια (Video)

Δύο κορίτσια ηλικίας 5 και 11 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά σε επίθεση με μαχαίρι που έγινε κοντά στο σχολείο τους στο Σουφελβεγερσαΐμ, στην ανατολική Γαλλία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακ...

Φόρτωση άρθρων...