Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Αξιωματούχος Πενταγώνου: Θα στείλουμε στο Ισραήλ δύο συστήματα Iron Dome

Πλανήτης

Αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου που μίλησε στο Hill επιβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να στείλουν στο Ισραήλ δύο συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας Iron Dome.

«Οι ΗΠΑ θα προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη με Iron Dome στο Ισραήλ», είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος. «Το υπουργείο Άμυνας επί του παρόντος ασχολείται με τον σχεδιασμό που θα αφορά την υποστήριξη της παροχής βοήθειας στο Ισραήλ», πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Αμερικανός αξιωματούχος δεν διευκρίνισε με ποιους όρους θα γίνει η παροχή των αμερικανικών μπαταριών για τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας ή εάν θα επιστραφούν τα Iron Dome στις ΗΠΑ, σε περίπτωση που δεν έχουν υποστεί ζημιές μέχρι το τέλος του πολέμου. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 16 Μαΐου

Γεγονότα 1527: Οι Φλωρεντινοί διώχνουν για δεύτερη φορά από την εξουσία την οικογένεια των Μεδίκων και αποκαθιστούν τη Δημοκρατία στη Φλωρεντία. 1717: Φυλακίζεται στη Βαστίλη...

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά το ολονύχτιο χειρουργείο

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο ανέκτησε τις αισθήσεις του έπειτα από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, μετά την απόπειρα δολοφονίας του από τον 7...

Φόρτωση άρθρων...