Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Ανησυχία στο Λονδίνο: Τρεις νεκροί μέσα σε 12 ώρες από επιθέσεις με μαχαίρι

Πλανήτης

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται και ξανά το Λονδίνο, καθώς μέσα σε 12 ώρες τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση με μαχαίρι.

Ο ένας εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος κοντά στα Χάροντς, στην πολυτελή περιοχή του Knightsbridge. Το θύμα βρέθηκε αναίσθητο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ η αστυνομία πήγε στο σημείο μετά από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι.

Παρά τις προσπάθειες, ο άντρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Εξαιτίας του περιστατικού, η Αστυνομία έκλεισε την πρόσβαση σε πεζόδρομο δίπλα στο υπερπολυτελές πολυκατάστημα. Τα Χάροντς ανακοίνωσαν ότι είναι ανοιχτά, πλην ορισμένων εισόδων που έχουν αποκλειστεί.

Περίπου την ίδια ώρα, ένα άλλο θύμα υπήρξε στο Ντέμπφορντ, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Λίγο νωρίτερα, το απόγευμα, ένας 22χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση στο Χάκνεϊ, στο ανατολικό Λονδίνο, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τέσσερις ανθρώπους με την υποψία της ανθρωποκτονίας. Ανάμεσά τους δύο 26χρονοι, ένας 23χρονος και ένας 14χρονος.

Με βάση τα στοιχεία, το 2019 έχουν καταγραφεί 137 ανθρωποκτονίες στο Λονδίνο, με τον αριθμό να είναι αυξημένος έναντι του 2018.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας για το ένταλμα σύλληψης κατά του Νετανιάχου - Ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά

Διχάζει την Ευρώπη η χθεσινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) ότι θα ζητήσει εντάλματα σύλληψης εναντίον του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετ...

Μπλίνκεν: Θα απαντήσουμε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο μετά το ένταλμα σύλληψης κατά Νετανιάχου

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, δήλωσε ότι η Kυβέρνηση Μπάιντεν θα συνεργαστεί με το Κογκρέσο για να σχηματιστεί μια κατάλληλη απάντηση της Ουάσινγκτον απέναντι στο...

Φόρτωση άρθρων...