Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Απεγκλωβίστηκε και πέμπτο παιδί σπό τη σπηλιά της Ταϊλάνδης: Κορυφώνεται η αγωνία για τα υπόλοιπα επτά

Πλανήτης

Με γοργούς ρυθμούς, όπως συνέβη και την Κυριακή, φαίνεται ότι συνεχίζεται και η δεύτερη φάση της επιχείρησης απεγκλωβισμού των εγκλωβισμένων παιδιών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν ότι τα πρώτα παιδιά της δεύτερης αυτής φάσης θα έβγαιναν ξανά στην επιφάνεια μετά τις 15:30 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το CNN και το Reuters, υποστηρίζουν ότι είδαν ένα παιδί να απομακρύνεται με φορείο στις 12:27 (ώρα Ελλλάδος).

Το παιδί αυτό, κατά τις ίδιες πληροφορίες, μπήκε σε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο σημείο στο οποίο βρίσκονται οι ιατρικές μονάδες που θα κάνουν την πρώτη εκτίμηση για την κατάστασή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοκ στο Ουισκόνσιν: Δασκάλα κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μαθητή δημοτικού, δύο μήνες πριν το γάμο της

Σοκ προκάλεσε στο Ουισκόνσιν η είδηση της σύλληψης μιας 24χρονης δασκάλας, που κατηγορείται για ανάρμοστες περιπτύξεις με μαθητή Ε΄Δημοτικού, λίγους μήνες πριν το γάμος της. Η φ...

WSJ: Τελεσίγραφο μίας εβδομάδας από το Ισραήλ στη Χαμάς για εκεχειρία, διαφορετικά ξεκινά η εισβολή στη Ράφα

Μία εβδομάδα διορία για την αποδοχή του σχεδίου κατάπαυσης πυρός δίνει το Ισραήλ στην Χαμάς, διαφορετικά θα ξεκινήσει τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με την Wall Street...

Φόρτωση άρθρων...