Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Απίθανο κι όμως... αληθινό! - Πολεμικό μουσείο παρακαλεί τους επισκέπτες να σταματήσουν να κάνουν...σεξ στους χώρους του - Η απίστευτη ανακοίνωση

Πλανήτης

Το τι κάνει ο κάθε ένας στο… κρεβάτι του είναι αυστηρά προσωπικό του θέμα. Ωστόσο, όταν είναι σε εξωτερικό χώρο, καλό θα ήταν να υπάρχει και ένα μέτρο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για σεξ σε έναν ιστορικό χώρο, όπως για παράδειγμα ένα πολεμικό μουσείο!

Για παράδειγμα, στο «The Fort Gerharda» στην Πολωνία, μάλλον… η κατάσταση ξέφυγε τελείως με τους «άτακτους» και ασυγκράτητους επισκέπτες, με αποτέλεσμα να να αναγκαστούν να εκδώσουν ανακοίνωση, με την οποία οι υπεύθυνοι του μουσείου τους καλούσαν να σταματήσουν να συνευρίσκονται ερωτικά σε διάφορα σημεία του.

Ο τίτλος της ανάρτησης που έγινε στον λογαριασμό του «The Fort Gerharda» είχε τίτλο «Σεξ στο μουσείο» και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επισκέπτες μας, σας ζητούμε ευγενικά, (πως να το γράφουμε τώρα…) να μην κάνετε έρωτα στο μουσείο. Το μουσείο έχει κάμερες εδώ και καιρό. Αν είχαν στόμα να μιλήσουν…

Καταλαβαίνουμε πως τα μοναδικά εκθέματα και οι ένστολοι, σας προκαλούν ανατριχίλες, ενθουσιασμό και έξαψη, αλλά για όνομα του Θεού, ειδικά εσείς που το αίμα σας βράζει, υπάρχουν τόσα άλλα διασκεδαστικά μέρη στην περιοχή.

Αγαπητοί επισκέπτες, σας παρακαλούμε να καταλάβετε πως τα περισσότερα εκθέματα του μουσείο «γεννήθηκαν» χρόνια πριν, όταν οι εποχές ήταν εντελώς διαφορετικές, συντηρητικές, εγκρατείς και ορθόδοξες. Μην τα ταλαιπωρείται.

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε πως το μουσείο πρόσφατα εξοπλίστηκε με κάμερες καλή ποιότητας και συσκευές εγγραφής. Τα αρχεία ελέγχονται πριν διαγραφούν».

Δείτε την ανάρτηση…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώην διοικητής CIA: ΗΠΑ και ΝΑΤΟ θα καταστρέψουν τη Ρωσία εάν χρησιμοποιήσει πυρηνικά

Αυστηρές προειδοποιήσεις από τη Δύση έχουν προκαλέσει οι απειλές για τα πυρηνικά που διατυπώνονται από το Κρεμλίνο. Ο πρώην διοικητής της CIA προειδοποίησε ειδικότερα πως οι ΗΠΑ κα...