Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Απορρίφθηκε και η νέα έφεση του Φρέντι Μπελέρη

Aπέρριψε το αίτημα του δημάρχου της Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρη, να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα, το Ειδικό Δικαστήριο των Τιράνων στην Αλβανία.

Ο δικηγόρος του ομογενή δημάρχου είχε προσφύγει στο Ειδικό Εφετείο και στο Ανώτατο Δικαστήριο, ζητώντας την αλλαγή στο καθεστώς κράτησής του.

Ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων τα ξημερώματα της 12ης Μαΐου, δύο ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας κάνει λόγο για πολιτική δίωξη και κατασκευασμένο κατηγορητήριο.

Μαζί του συνελήφθη και ο συνάδελφός του, Παντελής Κοκαβέσης, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Φονική ενέδρα σε βαν που μετέφερε κρατούμενο – Τρεις νεκροί και δύο βαριά τραυματίες (Videos)

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στη Γαλλία, όταν ομάδα ενόπλων επιτέθηκε σε βαν της Αστυνομίας που έκανε μεταγωγή κρατουμένου. Η φονική επίθεση έγινε στον σταθμό διοδίων Ενκαρβίλ. Όπως φαίνετ...

Σαν σήμερα - 15 Μαΐου

Γεγονότα 1536: Η Άννα Μπολέιν, βασίλισσα της Αγγλίας δικάζεται στο Λονδίνο και καταδικάζεται σε θάνατο για προδοσία, μοιχεία και αιμομιξία. 1648: Υπογράφεται η Συνθήκη της Βε...

Φόρτωση άρθρων...