Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Αργεντινή: Αγνοούμενος βρέθηκε μέσα στο στομάχι καρχαρία

Πλανήτης

Αγνοούμενος άνδρας βρέθηκε μέσα στο στομάχι καρχαρία στην Αργεντινή. Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί εδώ και δέκα ημέρες. Ο 32χρονος Ντιέγκο Μπάρια, πατέρας τριών παιδιών, εθεάθη τελευταία φορά καθώς οδηγούσε σε ακτή της Αργεντινής στις 18 Φεβρουαρίου.

Το πρωί της Κυριακής, δύο ψαράδες ανέφεραν στο τοπικό λιμεναρχείο πως έπιασαν τρεις καρχαρίες στην περιοχή στην οποία είχε εντοπιστεί το όχημα του 32χρονου.

Σύμφωνα με το Sky News, η Ντανιέλα Μιλατρούζ, επικεφαλής της έρευνας για τον εντοπισμό του 32χρονου, ανέφερε στα τοπικά μέσα ότι οι ψαράδες ανέφεραν πως «όταν καθάριζαν τους καρχαρίες, βρήκαν ανθρώπινα λείψανα σε έναν εξ αυτών».

Η οικογένεια του Μπάρια τον αναγνώρισε από «ένα τατουάζ που φαινόταν στα λείψανα», είπε η Μιλατρούζ, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, προκειμένου να επιβεβαιώσουν και επίσημα την ταυτότητά του.

Δεν είναι σαφές το τι συνέβη, ωστόσο συνεχίζεται η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τα λείψανά του βρέθηκαν την Κυριακή στο στομάχι ενός καρχαρία μήκους 1,5 μέτρου, που αλιεύτηκε σε απόσταση 1.500 χιλιομέτρων νοτίως του Μπουένος Άιρες. Οι δύο ψαράδες είπαν ότι βρήκαν «δέρμα, λίπος και ανθρώπινη σάρκα» όταν άνοιξαν τον μικρό καρχαρία. Ο ένας από αυτούς αφηγήθηκε στην ξαδέλφη του ότι, ανοίγοντας το στομάχι του καρχαρία, βρήκε έναν «πήχη χεριού με ένα τατουάζ» τριαντάφυλλου και το όνομα «Χοσεφίνα».

Οι Αρχές υποθέτουν ότι πιθανότατα ο Μπαρία χτύπησε σε βράχια και έχασε τις αισθήσεις του στην αμμουδιά. Τα κύματα παρέσυραν στη συνέχεια το πτώμα του στη θάλασσα. Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν άλλα λείψανα και τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της εξαφάνισής του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ και Ιράν υποβαθμίζουν την επίθεση - Επιδιώκουν αποκλιμάκωση, εκτιμούν αναλυτές

Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά τα αντίποινα τα ξημερώματα από το Ισραήλ για την επίθεση του Ιράν. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το Ισραήλ...

Σαν σήμερα - 20 Απριλίου

Γεγονότα 1303: Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα Ρώμης από τον Πάπα Βονιφάτιο Η΄. 1534: Ο Ζακ Καρτιέ ξεκινά το ταξίδι του προς τη σημερινή ανατολική ακτή του Καναδά, τη Νέα...

Φόρτωση άρθρων...