Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Αρχηγός κυπριακής αστυνομίας: Πρωτοφανής η δολοφονία του ζευγαριού

Πλανήτης

Πρωτοφανή υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα χαρακτήρισε την αποτρόπαια δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Πρόκειται για μια «πολύ δύσκολη υπόθεση, που συνέβη κάτω από πολύ ιδιάζουσες συνθήκες», είπε. Ο κ. Χρυσοστόμου, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Δύναμης και ομάδα ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση, επισκέφθηκε τον τόπο του εγκλήματος, όπου έτυχε ενημέρωσης για την πορεία των ερευνών.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και διαβεβαίωσε πως «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για εξιχνίαση» της υπόθεσης, προσθέτοντας πως «γι’ αυτό το λόγο έχουμε μεριμνήσει να έχουμε στη διάθεσή μας όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη, τόσο σε ανακριτικό, όσο και σε επιστημονικό επίπεδο».

Ο Αρχηγός Αστυνομίας της Κύπρου σημείωσε επίσης ότι αναμένεται να ληφθεί κατάθεση από τον ανήλικο γιο του άτυχου ζεύγους «αφού ολοκληρωθεί όλο το έργο και αφού συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία».

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή

Το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή που διενήργησε στις σορούς των θυμάτων η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, παρουσία των ιατροδικαστών Ελένης Αντωνίου και Μάριου Ματσάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο Κάιρο ομάδα Ισραηλινών για να αξιολογήσει τη θέση της Χαμάς για την εκεχειρία

Ομάδα Ισραηλινών αξιωματούχων θα ταξιδέψει στο Κάιρο τις επόμενες ώρες για να εκτιμήσει εάν η Χαμάς μπορεί να πεισθεί να προχωρήσει σε αλλαγές στην τελευταία της πρόταση για εκεχει...

Ουκρανία: Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Στη σύλληψη δύο Ουκρανών αξιωματούχων, που σύμφωνα με την ουκρανική Κυβέρνηση, σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι προχώρησαν οι Αρχές της χώρας. Η ουκρανική υπηρ...

Βρετανία: Πράκτορες της Κίνας χάκαραν το υπουργείο Άμυνας - Διαψεύδει το Πεκίνο

Η Βρετανία αντέδρασε άμεσα θέτοντας εκτός λειτουργίας μία βάση δεδομένων που χρησιμοποιούσε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, μετά από αναφορές των ΜΜΕ ότι δέχτηκε κακόβουλη ηλεκτρονι...

Φόρτωση άρθρων...