Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Αυστραλία: Ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα – Τέσσερις νεκροί (Videos)

Πλανήτης

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή μετά από την σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στον αέρα κοντά στο θεματικό πάρκο Sea World στην Αυστραλία.

Τουρίστες είδαν τη στιγμή της σύγκρουσης. Τα συντρίμμια έπεσαν πάνω από το Broadwater στη Χρυσή Ακτή πριν το ένα ελικόπτερο πέσει σε μια αμμουδιά περίπου στις 2 το μεσημέρι τοπική ώρα τη Δευτέρα.

Υπάρχουν ακόμη τέσσερις τραυματίες με ελαφρά τραύματα, εκτός από τους τρεις επιβάτες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Το ένα ελικόπτερο προσγειωνόταν και το άλλο απογειωνόταν όταν ήρθαν σε επαφή με αποτέλεσμα το ένα να προσκρούσει στο έδαφος και το δεύτερο να καταφέρει να προσγειωθεί.

Η Emma Burch, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε: «Απ’ ό,τι είδαμε ο ένας απογειωνόταν, ο άλλος προσγειωνόταν. Χτύπησαν ο ένας τον άλλον».
«Ακούστηκε ένας τεράστιος κρότος ακριβώς μέσα από το τουριστικό πάρκο Μπρόντγουοτερ και στη συνέχεια το βουητό, καθώς αυτός που έχασε τον έλεγχο χτύπησε στο νερό. Ήταν απλά απαίσιο. Όλοι είναι σε σοκ», πρόσθεσε η αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Φόρτωση άρθρων...