Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Αυστραλία: Λευκός καρχαρίας κατασπάραξε κολυμβητή (Video)

Ένας κολυμβητής έχασε τη ζωή του αφού υπέστη θανατηφόρα τραύματα από επίθεση καρχαρία σε παραλία του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

Τα απομεινάρια του βρέθηκαν μετά την επίθεση στο Malabar στα ανατολικά του Σίδνεϊ το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο Buchan Point γύρω στις 4:30 μ.μ. έπειτα από αναφορές από το κοινό ότι ένας καρχαρίας είχε επιτεθεί σε έναν κολυμβητή στο νερό.

«Δυστυχώς αυτό το άτομο είχε υποστεί καταστροφικούς τραυματισμούς και δεν μπορούσαν να γίνει κάτι όταν φτάσαμε», ανέφερε μία εκπρόσωπος του ασθενοφόρου της NSW.

«Τα πλάνα από το βίντεο δείχνουν ένα σώμα, μισό σώμα για την ακρίβεια να είναι στο στόμα του καρχαρία. Βρήκαμε μόνο κάποια μέλη του σώματος», σχολίασε αστυνομικός μέσω του ασυρμάτου.

Δεκάδες άνθρωποι κολυμπούσαν και έκαναν κωπηλασία στην παραλία την ώρα της επίθεσης. Μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν τον κολυμβητή να φωνάζει για βοήθεια.

«Κάποιος τύπος κολυμπούσε και ένας καρχαρίας ήρθε και του επιτέθηκε κάθετα. Ακούσαμε μια κραυγή και γυρίσαμε και φαινόταν σαν ένα αυτοκίνητο να είχε προσγειωθεί στο νερό, ένας μεγάλος παφλασμός μετά ο καρχαρίας έκοβε δαγκωματιές από το σώμα και υπήρχε αίμα παντού. Ήταν πραγματικά τρομακτικό», είπε ο Chris Linto στο 9 News.

Ο Linto ισχυρίστηκε ότι είδε έναν μεγάλο λευκό καρχαρία μήκους 4,5 μέτρων να επιτίθεται στον κολυμβητή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 25 Απριλίου

Γεγονότα 1792: Ο πρώτος άνθρωπος που εκτελείται στην γκιλοτίνα είναι ο Νικολά Πελετιέ, φερόμενος ως δολοφόνος και κλέφτης. 1850: Ο ιδρυτής του πρακτορείου Reuters, Πάουλ Γιού...

Γαλλία: Συνελήφθη 16χρονος για τον σχεδιασμό επίθεσης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου προχώρησαν οι Αρχές της Γαλλίας. Ο 16χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε επίθεση στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσ...

Φόρτωση άρθρων...