Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Bρετανία: Πυροβολισμοί σε πάμπ στο Μερσεϊσάϊντ – Νεκρή μια 26χρονη και τέσσερις τραυματίες

Πλανήτης

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στο Μερσεϊσάϊντ της βορειοδυτικής Βρετανίας μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν την παραμονή τον Χριστουγέννων σε πάμπ και προκάλεσαν τον θάνατο μιας 26χρονης κοπέλας και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων ατόμων.

Ειδικότερα η η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανέφερε, ότι οι τοπικές αστυνομικές αρχές κλήθηκαν στην παμπ Lighthouse της περιοχής Γουάλασεϊ το βράδυ του Σαββάτου (24/12) μετά από αναφορές για πυροβολισμούς κοντά στο Λίβερπουλ.

Η νεαρή γυναίκα που τελικά κατέληξε, είχε αρχικά διακομιστεί στο νοσοκομείο με τραύματα από τον πυροβολισμό, τα οποία τελικά επέβησαν μοιραία. Επιπλέον, τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα που είχε βγει να διασκεδάσει με τη αδελφή της δεν είχε αντιπαλότητες με κάποιους και ο θάνατός της ήταν τυχαίος. O αστυνομικός επιθεωρητής Dave McCaughrean είπε: «Αυτή η έρευνα βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια και καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι ένα πραγματικά σοκαριστικό και καταστροφικό περιστατικό που συνέβη λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων σε έναν πολυσύχναστο χώρο γεμάτο νέους.

Η Dame Angela Eagle, βουλευτής της περιοχής Γουάλασεϊ δήλωσε ότι το περιστατικό ήταν «σπαραχτικό» και έκανε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Η ίδια έγραψε στο Twitter: «Αυτά είναι αποκαρδιωτικά νέα – Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια της γυναίκας που πέθανε και αυτούς που τραυματίστηκαν. Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ ενημερώστε την αστυνομία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Φουρτούνα στα κανάλια της Βενετίας: Συγκρούσεις κατοίκων με την Αστυνομία για το εισιτήριο των 5 ευρώ (Videos&Photos)

Συγκρούσεις ξέσπασαν στη Βενετία μεταξύ της Αστυνομίας και διαδηλωτών κατά του αμφιλεγόμενου μέτρου του εισιτηρίου εισόδου στην πόλη. Το εισιτήριο αφορά τους επισκέπτες που θα μείν...

Φόρτωση άρθρων...