Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Brexit ή Bremain: Τα Γραφεία Στοιχημάτων έβγαλαν ήδη το "αποτέλεσμα"! (κάρτες)

Πλανήτης

Και ενώ πλέον οι ώρες μετράνε αντίστροφα για το κρίσιμο δημοψήφισμα στην Μεγάλη Βρετανία (που θα κρίνει και το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης) οι Στοιχηματατζήδες - μέσα μάλιστα από ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ τζίρους - έβγαλαν ήδη το δικό τους "αποτέλεσμα".

Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ μέχρι και χθες το απόγευμα (με την αίσθηση του θρίλερ να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα) η απόδοση της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε. έπεφτε.

Δηλαδή η πιθανότητα του Brexit αυξανόταν. 

Ξαφνικά όμως από αργά χθες το βράδυ και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχει μια καθαρή τάση και στην Betfair και στο σύνολο των Γραφείων Στοιχημάτων, με πολύ μεγάλους τζίρους μάλιστα, υπέρ της Παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ε.Ε.

Δείτε και το χαρακτηριστικό γράφημα της Betfair

LoadRunnerInfoChartAction.do Όπως φαίνεται καθαρά και στο γράφημα η τιμή του "Bremain" έχει υποχωρήσει (μόλις) στο 1.18, ενώ την ίδια στιγμή η τιμή του Brexit έχει εκτοξευτεί στο 6,2! 

Δείτε και το γράφημα του Brexit

LoadRunnerInfoChartAction.do1

Έτσι σε επίπεδο πιθανοτήτων, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τα Στοιχήματα στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο όπως είναι η Betfair, οι πιθανότητες αυτή την στιγμή είναι:

Παραμονή (Bremain): 84%
Έξοδος (Brexit) : 16%

Αντίστοιχη είναι η τάση του Στοιχηματισμού και στα παραδοσιακά γραφεία Στοιχημάτων, με την εκτίμηση να είναι καθαρά πλέον υπέρ της Παραμονής στο Ευρώ.

New

Σε λίγες ώρες βεβαίως θα δούμε εάν αυτό το "γκραν φαβορί", η Παραμονή, τελικά επιβεβαιωθεί και στην κάλπη.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Βαγδάτη προσφέρει βοήθεια στις έρευνες μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου

Οι αρχές του Ιράκ έδωσαν εντολή στο υπουργείο Εσωτερικών, στην Ερυθρά Ημισέληνο και σε άλλους αρμόδιους φορείς να προσφέρουν τη βοήθειά τους στο γειτονικό Ιράν και να συμμετάσχουν ...

Φόρτωση άρθρων...