Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ισπανία: Έκρηξη στην ουκρανική πρεσβεία στη Μαδρίτη

Έκρηξη έγινε στην πρεσβεία της Ουκρανίας στην Μαδρίτη, όπως μεταδίδει το Reuters. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκε από παγιδευμένη επιστολή ή δέμα, ενώ υπάρχει ένας τραυματίας.

Πρόκειται για τον υπάλληλο που επιχείρησε να ανοίξει το παγιδευμένο πακέτο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο υπάλληλος έχει τραυματιστεί ελαφρά, ωστόσο διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Η ισπανική Αστυνομία έχει αποκλείσει το κτίριο και έχει ενεργοποιήσει τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τρομοκρατική ενέργεια. 

Ο εργαζόμενος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Nuestra Señora de América», της ισπανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η βόμβα βρισκόταν σε φάκελο που παρέλαβε ο τραυματίας υπάλληλος. Η  περιοχή όπου βρίσκεται η πρεσβεία της Ουκρανίας, είναι στη Ronda Abubilla.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί και αστυνομικές δυνάμεις.

Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο υπάλληλος της ουκρανικής πρεσβείας στη Μαδρίτη τραυματίστηκε σε έκρηξη που σημειώθηκε ενώ χειριζόταν επιστολή. Ο υπάλληλος υπέστη ελαφριά τραύματα και μετέβη στο νοσοκομείο με δική του ευθύνη, προσέθεσε η αστυνομία. Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η περιοχή γύρω από την πρεσβεία είχε αποκλειστεί από την Αστυνομία, όπως μετέδωσε το κρατικό δίκτυο TVE.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το Aνώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης ανατρέπει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Ακύρωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν το 2020 για κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σεξουαλικών εγκλημάτων. Πρόκειται για μια εντυπωσι...

Χάος στα βρετανικά αεροδρόμια: Μεγάλες καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων λόγω τεχνικού προβλήματος

Χάος επικρατεί στα αεροδρόμια της Βρετανίας, καθώς σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω τεχνικού προβλήματος. Αναστάτωση έχει προκληθεί στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, κα...

Φόρτωση άρθρων...