Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ελικόπτερο με 6 επιβαίνοντες έπεσε σε ταράτσα στην Κολομβία - Το σοκαριστικό βίντεο

Πλανήτης

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί η πτήση ενός ελικοπτέρου στο Μεντεγίν της Κολομβίας, όταν ο πιλότος έχασε τον έλεγχο.

Βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα δείχνει το ελικόπτερο να κινείται ανεξέλεγκτα και να πέφτει. Κατάφερε όμως να συγκρατηθεί την τελευταία στιγμή και να κρεμαστεί πριν πέσει στο κενό.

Ο πιλότος, ο συγκυβερνήτης και τέσσερις επιβάτες, μεταξύ των οποίων ένα άτομο με υπηκοότητα ΗΠΑ και Κολομβίας, επέζησαν, αναφέρει η Daily Mail. Ένας από τους επιβάτες μεταφέρθηκε πάντως σε νοσοκομείο με κάταγμα στο αριστερό πόδι και εκδορές.

Το ελικόπτερο Bell 206 πραγματοποιούσε τουριστική πτήση όταν ξαφνικά άρχισε να περιστρέφεται εκτός ελέγχου. Στη συνέχεια έπεσε προς το έδαφος αλλά εγκλωβίστηκε μεταξύ του κτιρίου και μιας κεραίας.

«Όταν άρχισε να ανυψώνεται δεν μπορούσε να το κάνει σωστά», δήλωσε επιβάτισσα και πρόσθεσε ότι «το ελικόπτερο άρχισε να περιστρέφεται πολύ γρήγορα και είπαμε: 'Θα πεθάνουμε εδώ μέσα'».

medellin_1

medellin_2

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 2 Μαΐου

Γεγονότα 1335 - Ο δούκας Όθων της Αυστρίας γίνεται δούκας της Καρινθίας. 1536 - Η βασίλισσα της Αγγλίας, Άννα Μπολέυν, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται κατηγορούμενη για μοιχεία...

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Φόρτωση άρθρων...