Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Έληξε το μυστήριο με την φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή σε δίκτυο άρδευσης στην Ιταλία - Συνελήφθη ο αρραβωνιαστικός της

Πλανήτης

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Γερμανία ο νεαρός Φιλίππο Τουρέττα, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την εικοσιδυάχρονη αρραβωνιαστικιά του, Τζουλια Τσεκερίν, στην βορειανατολική Ιταλία. Ο Τουρέτα είχε εγκαταλείψει το πτώμα της άτυχης κοπέλας, μέσα σε δίκτυο άρδευσης, κοντά στην πόλη Πορντενόνε και οι έρευνες διήρκεσαν μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους, ζήλευε την νεαρή γυναίκα, εξαιτίας της δημιουργικότητάς της και της πετυχημένης πορείας των σπουδών της.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Τουρέτα συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Σαξονία της Γερμανίας, κοντά στην πόλη της Λειψίας, και ανακρίνεται από την τοπική αστυνομία.

Η εφημερίδα «La Repubblica» γράφει ότι o φερόμενος ως δράστης βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, μάρκας Fiat και, για να βάλει βενζίνη, χρησιμοποίησε χαρτονομίσματα βαμμένα με αίμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Τραγωδία στην Αλάσκα: Ορειβάτες έπεσαν από ύψος 300 μέτρων – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Εθνικό Πάρκο Ντενάλι στην Αλάσκα, καθώς ένας ορειβάτης έχασε τη ζωή του κι ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ύψος περίπου 305 μέ...

Φόρτωση άρθρων...