Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Έλον Μασκ: «Αν είχα 1 δολάριο κάθε φορά που με ρωτούσαν για τον Τραμπ, το Twitter θα έκοβε χρήμα»

Πλανήτης

Η δήλωση του νέου ιδιοκτήτη του Twitter, Έλον Μασκ, ότι θέλει να δημιουργήσει μια ανοιχτή πλατφόρμα για όλους, τον έχει φέρει στο επίκεντρο ερωτήσεων σχετικά με την επιστροφή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε αυτή.

Γι’ αυτό και ο Έλον Μασκ θέλησε να απαντήσει σε αυτόν τον… βομβαρδισμό ερωτήσεων για την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, λέγοντας ότι «αν είχα ένα δολάριο για κάθε φορά που κάποιος με ρωτούσε αν ο Τραμπ επιστρέφει σε αυτήν την πλατφόρμα, το Twitter θα έκοβε χρήμα».

Άλλωστε, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου είχε αφήσει ανοιχτό να επαναφέρει τον λογαριασμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Twitter, όμως ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει αφού το δικό του μέσο, το Truth Social, «είναι καλύτερο».

«Το Twitter βρίσκεται πλέον σε υγιή χέρια και δεν θα διοικείται πια από τους τρελούς της ριζοσπαστικής Αριστεράς που απεχθάνονται πραγματικά τη χώρα μας», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social αλλά το δικό του μέσο «δείχνει και λειτουργεί καλύτερα», προσθέτοντας ότι «αγαπώ την αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αποκλείστηκε από το Twitter μετά την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο.

Αλλά ο Έλον Μασκ είχε δηλώσει ότι «είναι σημαντικό για το μέλλον του πολιτισμού να έχει έναν δημόσιο διαδικτυακό χώρο όπου να μπορούν να εκφράζονται με υγιή τρόπο ποικίλες απόψεις, χωρίς προσφυγή στη βία».

«Τούτου λεχθέντος, το Twitter δεν μπορεί προφανώς να είναι ένα κολασμένο μέρος ανοιχτό σε όλους, όπου όλα μπορούν να λέγονται χωρίς συνέπειες», πρόσθεσε ο μεγιστάνας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 23 Απριλίου

Γεγονότα 1920: Το Εθνικό Τουρκικό Συμβούλιο υπό τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ καταλύει την κυβέρνηση του σουλτάνου Μεχμέτ ΣΤ' και δημοσίευει προσωρινό σύνταγμα. 1944: Εκλογές ...

Φόρτωση άρθρων...