Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο στην Κωνσταντινούπολη

Πλανήτης

Μία νεκρή και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός των πυρών που άνοιξε άγνωστος άνδρας κοντά σε σχολείο στην Κωνσταντινούπολη, όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα “Hurriyet”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τουρκική εφημερίδα, ο 21χρονος δράστης που ταυτοποιήθηκε ως Mustafa Y. άνοιξε πυρ κατά των τριών μαθητών με κυνηγετικό όπλο δίπλα σε σχολείο στην συνοικία Pendik.

Μία μαθήτρια έχασε τη ζωή της, ενώ οι άλλοι δύο μαθητές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο.

Ο άνδρας αφού πυροβόλησε τους μαθητές. έτρεξε να ξεφύγει από την αστυνομία και έτρεξε να κρυφτεί ένα χιλιόμετρο μακριά από την είσοδο του σχολείου, ενώ προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του. Ωστόσο συνελήφθη από την αστυνομία.

Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δράστη.

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ μπροστά από σχολείο στην συνοικία Pendik της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρει η “Hurriyet”, από τους πυροβολισμούς, ένας μαθητής έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν.

Ο δράστης συνελήφθη ένα χιλιόμετρο πιο μακριά να προσπαθεί να κόψει τις φλέβες του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι τουρκικές Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τα κίνητρα του δράστη.

Ο 21χρονος δράστης Mustafa Y.
Η μαθήτρια H.P. που έχασε τη ζωή της από τα  πυρά του 21χρονου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 26 Απριλίου

Γεγονότα 1336 - Ο Πετράρχης ανεβαίνει στο όρος Βαντού. 1478 - Οι Πάτσι επιτίθενται κατά του Λαυρέντιου των Μεδίκων και σκοτώνουν τον αδελφό του, Τζουλιάνο των Μεδίκων, κατά τ...

Φόρτωση άρθρων...