Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Τουρκία: Ένοπλος επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Ερντογάν

Πλανήτης

Συναγερμός σήμανε στην Τουρκία, καθώς ένας ένοπλος επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Ουσκουντάρ φωνάζοντας «Είμαι ο Μεσσίας». Ο ένοπλος πυροβολήθηκε στο πόδι από την Αστυνομία.

Αποδείχθηκε ότι το πρόσωπο που αποκαλεί τον εαυτό του «Μεσσία» είναι ο υποψήφιος αναπληρωτής υποψήφιος βουλευτής του Κότζαελι για την 27η θητεία του AKP, Ιμπραχίμ Καρακογιούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Odatv.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες γύρω στις 03:10 τα ξημερώματα. Όταν οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να κάνει πίσω, εκείνος τράβηξε το όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές. 

Οι αντιτρομοκρατικές ομάδες απάντησαν τραυματίζοντάς τον στο γόνατο. Στη συνέχεια, τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για το περιστατικό στο σπίτι του Προέδρου της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 14 Μαΐου

Γεγονότα 1811: Η Παραγουάη κερδίζει την ανεξαρτησία της από την Ισπανία. 1900: Αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι (τελειώνουν πέντε μήνες μετά). 1920: Ελληνικός Στρα...

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη: Τον κυνηγούσαν δύο χρόνια σε όλο τον κόσμο

Συνελήφθη σήμερα στο Ιράκ ένας από τους πιο διαβόητους διακινητές ανθρώπων στην Ευρώπη, υπεύθυνος για τη μεταφορά χιλιάδων παράτυπων μεταναστών προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα...

Φόρτωση άρθρων...