Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Επίθεση σε σχολείο στη Ρωσία: 13 νεκροί, μεταξύ των οποίων 7 παιδιά (Videos&Photos)

Πλανήτης

Επίθεση έγινε σε σχολείο στη Ρωσία. Ένοπλος σκότωσε 13 ανθρώπους σε σχολείο στη πόλη Ιζέβσκ. Από την επίθεση 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους ήταν και 7 παιδιά, ενώ τραυματίστηκαν 20 άτομα. Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ όπως έγινε γνωστό φορούσε μπλουζάκι με σβάστικα. O δράστης ήταν απόφοιτος του σχολείου.

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλέστηκε τον κυβερνήτη Alexander Brechalov της περιοχής Udmurtia, πρωτεύουσα της οποίας είναι το Ιζέβσκ, ότι ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο σχολείο και σκότωσε έναν φύλακα. 

Ακόμα, είπε ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες μεταξύ των μαθητών του σχολείου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα βρίσκονται αυτήν την ώρα στο σχολείο, το οποίο εκκενώνεται. 

Ο μαυροντυμένος δράστης φέρεται να εισέβαλε στο 88ο Δημοτικό Σχολείο την ώρα του μαθήματος και να άρχισε να πυροβολεί, προτού τελικά στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

Ο κλάδος του υπουργείου Εσωτερικών που είναι αρμόδιος για την περιφέρεια της Ουντμουρτίας, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Ιζέφσκ, ανακοίνωσε πως ο ένοπλος αυτοκτόνησε και πως 20 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Ο κυβερνήτης της Ουντμουρτίας, Αλεξάντρ Μπρετσάλοφ, δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, πως άγνωστος εισέβαλε στο σχολείο και σκότωσε ένα φρουρό ασφαλείας. Ο κυβερνήτης πρόσθεσε πως υπάρχουν νεκροί και τραυματίες μεταξύ των μαθητών.

Επίθεση σε σχολείο στη Ρωσία: 6 νεκροί και 20 τραυματίες

Ο δράστης νεκρός

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες

Οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Βαλτιμόρης ανασύρθηκαν χθες Τετάρτη, ανακοίνωσαν οι αρχές, την επομένη της τραγικής ...

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Φόρτωση άρθρων...