Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ερντογάν για την τραγωδία στα Τέμπη: «Αισθάνομαι βαθιά θλίψη»

Συλλυπητήριο μήνυμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την πολύνεκρη τραγωδία, στα Τέμπη.

Στο μήνυμά του, ο Τούρκος Πρόεδρος εκφράζει την λύπη του για την τραγωδία και τα συλλυπητήριά του για τους νεκρούς. Με το ίδιο μήνυμα ο Τούρκος πρόεδρος εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Σε δύο tweets, η τουρκική προεδρία αναφέρει: «Ο Πρόεδρος @RTErdogan έστειλε μήνυμα στην Πρόεδρο της Ελλάδας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα».

«Στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι είναι βαθιά λυπημένος για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, μετέφερε τα συλλυπητήριά του για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», προσθέτει η τουρκική προεδρία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 29 Απριλίου

Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η Μάχη του Λεβούνιου. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Αλέξιος Α΄ ο Κομνηνός νικά τους Πετσενέγκους και τους εξαφανίζει α...

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

Φόρτωση άρθρων...