Κυριακή
12 Μαΐου 2024

«Ξεπλένει» τη Χαμάς ο Ερντογάν: Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, είναι ομάδα απελευθερωτών

Πλανήτης

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι ματαιώνει όλα τα σχέδια επισκέψεών του στο Ισραήλ και δήλωσε ότι η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, αλλά «ομάδα απελευθερωτών που προστατεύουν την γη τους».

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν δήλωσε σήμερα από την Ντόχα ότι μία ισραηλινή χερσαία επιχείρηση στην Λωρίδα της Γάζας θα μετατρέψει την σύγκρουση σε σφαγή.

Κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον ομόλογό του Κατάρ και πρωθυπουργό Σέιχ Μοχάμεντ Μπιν Αμπντουλραχμάν αλ-Θάνι, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επίσης ότι όσοι υποστηρίζουν τις ενέργειες του Ισραήλ υπό το πρόσχημα της αλληλεγγύης «είναι συνεργοί στα εγκλήματά του».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

O Τραμπ διαψεύδει δημοσίευμα ότι εξετάζει την Νίκι Χέιλι ως υποψήφια αντιπρόεδρό του

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέψευσε δημοσίευμα του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios, που ανέφερε ότι η προεκλογική ομάδα του εξετάζει την Νίκι Χέιλι ως υποψήφια αντιπρόεδρό του, λέγοντας ότι ...

Βόρεια Μακεδονία: Το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα της χώρας κατηγορεί τη Σιλιάνοφσκα ότι παραβίασε το Σύνταγμα

Το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα στη Βόρεια Μακεδονία, το DUI του Αλί Αχμέτι κατηγόρησε τη νέα Πρόεδρο της χώρας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, ότι κατά την σημερινή της ορκωμοσία παραβίασε τ...

Φόρτωση άρθρων...