Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Έσπασε το «φράγμα των 25» ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο- Θέλει να βγει με 27χρονη

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον χωρισμό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την επί 4 χρόνια σύντροφό του, Καμίλα Μορόνε και ο σταρ της μεγάλης οθόνης φαίνεται να έχει βάλει «πλώρη» για νέες περιπέτειες.

Ο 47χρονος ηθοποιός όχι μόνο εξακολουθεί να ψάχνει τον έρωτα της ζωής του σε γυναίκες κατά δύο δεκαετίες μικρότερές του, αλλά φαίνεται πως έχει βρει ήδη με ποια θέλει να βγει το επόμενο ραντεβού. 

Είναι γνωστή η «αδυναμία» που τρέφει ο Ντι Κάπριο στις γυναίκες κάτω των 25, καθώς και η «συνήθειά» του να χωρίζει με όποια προχωράει προς το 26ο έτος της ηλικίας της. Εντούτοις και σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο «Λύκος της Wall Street» θέλει να βγει με τη Τζίτζι Χαντίντ, σπάζοντας το «φράγμα των 25» μιας και η Χαντίντ είναι 27 ετών.

Το διάσημο μοντέλο ωστόσο, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Ντι Κάπριο.

Δημοσίευμα του Us Weekly επικαλείται πηγή από το κοντινό περιβάλλον του οσκαρικού ηθοποιού, η οποία ισχυρίζεται ότι: «Ο Λίο έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Τζίτζι, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον».

Την περασμένη εβδομάδα, το InTouch ανέφερε ότι: «ο Λίο και ηΤζίτζι ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι». Στο ίδιο δημοσίευμα γράφτηκε: «Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων». Παρόλα αυτά, οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους έρχονται σε επαφή από κοινές παρέες τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά δεν έχει αναπτυχθεί τίποτε ερωτικό ανάμεσά τους.

 

Ο χωρισμός από τη Μορόνε

O σταρ του «Τιτανικού» και η ηθοποιός του «Death Wish» τελευταία φορά που απαθανατίστηκαν μαζί ήταν το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

 

λεοναρντο

 

Δεν είναι σαφές πότε το ζευγάρι χώρισε επίσημα, αλλά ο Ντι Κάπριο εθεάθη φέτος το καλοκαίρι να κάνει μόνος του διακοπές στην Ευρώπη. Ντι Κάπριο και Μορόνε γνωρίστηκαν το 2017 όταν το μοντέλο ήταν μόλις 20 ετών.

Η Καμίλα Μορόνε θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά Daisy Jones & The Six , μια προσαρμογή του μπεστ σέλερ του Taylor Jenkins Reid για το 2019, ενώ ο Ντι Κάπριο συναντά ξανά τον σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε για την ταινία Killers of the Flower Moon, βασισμένη στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν το 2017.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ντι Κάπριο έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα. Από το 2000 έως το 2005 ήταν με τη Ζιζέλ, ενώ από το 2006 έως το 2011 είχε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι. Το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από την Γερμανία Τόνι Γκαρν. Το 2015 έιχε σχέση με την Κέλι Ρόρμπαχ, ενώ από το 2016 έως το 2017 με την Δανή καλλονή Νίνα Άγκνταλ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Δεν προχωρά σε άμεσα αντίποινα κατά του Ιράν - Προηγήθηκε επικοινωνία με Μπάιντεν

Η κυβέρνηση του Ισραήλ εξέτασε το ενδεχόμενο να διατάξει να εξαπολυθούν πλήγματα στο Ιράν, σε αντίποινα για την επίθεση στην ισραηλινή επικράτεια το σαββατοκύριακο, ωστόσο τελικά δ...

Φόρτωση άρθρων...