Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Final Four και Εκλογές: Πώς θα μπορούν να ψηφίσουν οι Έλληνες που θα βρίσκονται στο Κάουνας

Ελλάδα

Τη δυνατότητα να ψηφίσουν σε εκλογικό τμήμα στο Βίλνιους και το Κάουνας θα έχουν οι Έλληνες φίλαθλοι που θα βρεθούν στη Λιθουανία για το Final Four της Ευρωλίγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει εκλογικό τμήμα στις δύο πόλεις τις ημέρες των εκλογών, ενώ οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν Σάββατο 20 Μαΐου, όπως σε όλη την Ευρώπη, ημέρα όπου δεν γίνονται αγώνες. Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες του final four διεξάγονται 19 και 21 Μαΐου.

 

Πώς μπορούν να ψηφίσουν όσοι θα παρεβρεθούν στο final four;

  • Εγγράφονται σήμερα στις 23.59 στην πλατφόρμα apodimoi.gov.gr ενώ επιλέγουν ως πόλη ψηφοφορίας το Βίλνιους ή το Κάουνας. Η διαδικασία παίρνει λίγα λεπτά ενώ ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες.
  • Σημειώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει δίαυλο συνεχούς εξυπηρέτησης όπου όποιος το επιθυμεί στέλνει το κινητό του στο diaspora@nd.gr ή καλεί στο +30 697 293 2760 για να εγγραφεί άμεσα ή να εξυπηρετηθεί.
  • Όσοι εγγραφούν, έχουν τη δυνατότητα αν αλλάξουν γνώμη να απεγγραφούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ θα μπορούν να διαγραφούν από την λίστα και να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις από την Ελλάδα σε 1 λεπτό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΓΣΕΕ: Ανακοίνωσε γενική απεργία στις 17 Απριλίου

Απόφαση για διεξαγωγή γενικής απεργίας στις 17 Απριλίου έλαβε η ΓΣEΕ όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή λίγη ώρα μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο για αύξηση του κατώτατ...

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη - Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά

Την έκπληξή του για την απόφαση του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέφρασε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας πως δεν θα ζητήσει χορήγηση ελαφρυντικών για την 35...

Κολωνός: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη 17χρονη αδερφή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του...

Φόρτωση άρθρων...