Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Φινλανδία: Διαζύγιο για τη Σάνα Μάριν έπειτα από 19 χρόνια γάμου

Το διαζύγιο της με τον σύζυγό της Μάρκους Ράικονεν, έπειτα από 19 χρόνια κοινής πορείας, ανακοίνωσε η πρώην Πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν.

Η Σάνα Μάριν και ο σύζυγός της, 37 ετών και οι δύο, έχουν αποκτήσει μια κόρη πέντε ετών, την Έμα Αμαλία Μάριν, ενώ παντρεύτηκαν πριν από τρία χρόνια, τον Αύγουστο του 2020. 

Το ζευγάρι, που δημιουργήθηκε από τα 19 έτη, ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. 

«Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια που περάσαμε μαζί και για την αγαπημένη μας κόρη», έγραψε η Φινλανδή πολιτικός σε ανάρτησή της στο Instagram. 

«Είμαστε ακόμη οι καλύτεροι φίλοι, κοντά ο ένας στον άλλον και στους αγαπημένους μας γονείς. Θα αφιερώνουμε ακόμη χρόνο ο ένας στον άλλον. Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια», πρόσθεσε η Μάριν. 

H 37χρονη πολιτικός είχε εμπλακεί σε σειρά σκανδάλων όσον αφορά στα έξαλλα πάρτι στα οποία πήγαινε επί πρωθυπουργίας της.

Πριν από περίπου ένα μήνα η Σάνα Μάριν παραιτήθηκε από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών έπειτα από την ήττα της στις φινλανδικές Εκλογές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...