Σαββάτο
10 Οκτωβρίου 2026

Φορτηγό πλοίο βυθίστηκε στα ανοιχτά των ακτών της ανατολικής Ινδίας

Έχουν διασωθεί μέχρι τώρα δύο μέλη του πληρώματος από τα 24 συνολικά, ενώ ερευνώνται τα αίτια του ναυαγίου.

Πλανήτης

Ναυάγιο έγινε στα ανοιχτά των ακτών της ανατολικής Ινδίας. Η ινδική υπηρεσία θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης έχασε σήμερα την επικοινωνία με το υπό σημαία Παναμά φορτηγό πλοίο «Ocean Winner», το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της ανατολικής Ινδίας, ανακοίνωσε η ινδική Ακτοφυλακή.

Η Ακτοφυλακή έχει διασώσει μέχρι στιγμής δύο ναυαγούς που βρίσκονταν σε σωστικές λέμβους, ενώ τα αίτια του ναυαγίου δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Το πλοίο είχε 24μελές πλήρωμα - 20 Κινέζους, 3 υπηκόους της Μιανμάρ και έναν του Μπανγκλαντές, σύμφωνα με τον πλωτάρχη Αμίτ Ουνιγιάλ, εκπρόσωπο της ινδικής Ακτοφυλακής. Το πλοίο μετέφερε σιδηρομετάλλευμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...