Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Φρέντι Μπελέρης: Μεταφέρεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Φιέρι στην Αλβανία μεταφέρεται ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης. Έπειτα από τη διακοπή της δίκης του, που προγραμματίστηκε για τις 29 Δεκεμβρίου, o εκλεγμένος δήμαρχος Χειμμάρας, Φρέντι Μπελέρης, μεταφέρεται από τις φυλακές Δυρραχίου όπου κρατείτο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Φρέντι Μπελέρη την Τρίτη δεν προσήλθαν οι μάρτυρες κατηγορίας που αναζητά το δικαστήριο της Αλβανίας και έτσι η δίκη διακόπηκε ξανά. 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Φρέντι Μπελέρη οι εισαγγελείς έχουν κατασκευάσει στοιχεία, τα έχουν εμφανίσει σαν να είναι ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπήσεις οι οποίες ήταν παράνομες.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε πως «έκλεισε» το ζήτημα των μαρτύρων κατηγορίας και δεν θα τους αναζητήσουν άλλο. Το δικαστήριο ζήτησε να καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης στις 29 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Τιμωρία για τον ιερέα που τέλεσε το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι – Τον υποβίβασαν σε ψάλτη

Τιμωρία για τον ιερέα που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα το μνημόσυνο του Αλεξέι Ναβάλνι, από την Επισκοπή Μόσχας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η θρησκευτική αρχή της Μό...

Σαν σήμερα - 24 Απριλίου

Γεγονότα 1704: Εκδίδεται η «News Letter» στην Βοστόνη, η πρώτη εφημερίδα στις ΗΠΑ 1800: Ιδρύεται η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσο στις ΗΠΑ από τον Πρόεδρο Τζον Άνταμς 1877: Έναρξ...

Φόρτωση άρθρων...