Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Βραζιλία: 22χρονος κρέμασε την 4χρονη ανιψιά του επειδή έκλαιγε, αφού τη βίασε

Πλανήτης

Φρικτό θάνατο από τον 22χρονο θείο της βρήκε η 4χρονη Κέμιλι Σίλβα στη Βραζιλία με τον δράστη να ομολογεί ότι την σκότωσε επειδή δεν σταματούσε να κλαίει αφού την είχε βιάσει!

Ο 22χρονος Ρεϊνάλντο Ρότσα στη σοκαριστική ομολογία του είπε ότι αρχικά προσπάθησε να κόψει το κεφάλι της 4χρονης πριν τελικά να την κρεμάσει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μητέρα του τον βοήθησε να κρύψει τη σορό του κοριτσιού σε μια τσάντα γεμάτη με φαγητό πριν να την πετάξει σε μια πλαγιά κοντά στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είναι ξαδέρφη του δράστη, είχε αφήσει την Κέμιλι με την αδερφή της στο σπίτι υπό την επίβλεψη της θείας και του θείου της όταν έφυγε το πρωί της Παρασκευής για να πάει σε ένα πάρτι.

Όταν η ίδια επέστρεψε τα ξημερώματα του Σαββάτου βρήκε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και την μικρή Κέμιλι να έχει εξαφανιστεί. Αρχικά πίστεψε ότι η 4χρονη είχε απαχθεί και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.

Τα ίχνη οδήγησαν στο σπίτι του 22χρονου με αρκετούς από όσοι συμμετείχαν στην έρευνα να τον ξυλοκοπούν πριν να φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ο Ρότσα μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη και αποκάλυψε που είχε ρίξει το πτώμα της 4χρονης.

Ο 22χρονος είχε εγκληματικό παρελθόν καθώς τον Φεβρουάριο του 2021 είχε ληστέψει μια γυναίκα στην παραλία Ιπανέμα ενώ το ίδιο είχε κάνει και σε άλλη γυναίκα σε άλλη περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Φόρτωση άρθρων...