Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γαλλία: Δύο μωρά εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη

Πλανήτης

Οι σοροί δύο μωρών βρέθηκαν παγωμένες σε καταψύκτη χθες, Πέμπτη (1/12), στην πόλη Βοκλούζ της Γαλλίας, στο σπίτι μιας γυναίκας που έκτοτε κρατείται από την αστυνομία, ανακοίνωσε η εισαγγελέας Hélène Mourges.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, «ο φάκελος άνοιξε και τα γεγονότα είναι εγκληματικής φύσης», διευκρίνισε η εισαγγελέας, εξηγώντας ότι η ανακάλυψη έγινε το πρωί, έπειτα από «κλήση ατόμου» στην αστυνομία.

Η γυναίκα που συνελήφθη επί τόπου, είναι μια 41χρονη μητέρα. Μέχρι στιγμής είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ηλικία ή το φύλο των μωρών που βρέθηκαν παγωμένα, καθώς και η μεταξύ τους σχέση ή με τη γυναίκα που κρατείται από την αστυνομία.

«Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να δοθούν λεπτομέρειες», επέμεινε η εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι «λήφθηκαν δείγματα» για να μάθουν περισσότερα για τα δύο παιδιά.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι«η νεκροψία θα μας πει περισσότερα» διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο εντός «ορισμένου χρόνου», «γιατί έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για τη διατήρηση όλων των επιστημονικών στοιχείων».

Η σχέση μεταξύ του ατόμου που κάλεσε την Αστυνομία και της γυναίκας που κρατείται δεν διευκρινίστηκε από την εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος που τράβηξε το τελευταίο βίντεο του Ναβάλνι εν ζωή

Χειροπέδες φόρεσαν οι ρωσικές Αρχές σε μια δημοσιογράφο, που τράβηξε το τελευταίο βίντεο του Αλεξέι Ναβάλνι πριν τον θάνατό του σε διαβόητη σωφρονιστική αποικία στον αρκτικό κύκλο ...

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Δύο ύποπτοι κατέθεσαν έφεση κατά της προφυλάκισής τους (Videos)

Έφεση κατά της προφυλάκισής τους κατέθεσαν δύο ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση στον πολυχώρο «Crocus City Hall» στη Μόσχα. Ο Αμιρτσόμ Ισλάμοφ και ο πατέρας του Ισροήλ Ισλάμ...

Φόρτωση άρθρων...