Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Φρίκη στη Γαλλία: Γυναίκα βιάστηκε από δεκάδες άνδρες με την «άδεια» του συζύγου της – Τη νάρκωνε για να μην αντιστέκεται

Πλανήτης

Συγκλονισμένη είναι όλη η Γαλλία από την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας γυναίκας από δεκάδες άνδρες με την «άδεια» του συζύγου της.  

Μάλιστα τη νάρκωνε για να μη θυμάται τους βιασμούς.

Η «Φρανσουάζ» - το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι Γαλλικές Αρχές για το θύμα- κατέρρευσε όταν είδε το οπτικό υλικό που αποδείκνυε την κακοποίησή της, και το οποίο είχε καταγράψει ο άνδρας της με τον οποίο ήταν παντρεμένη πάνω από 50 χρόνια.

Ο αριθμός των βιαστών της είναι τουλάχιστον 51, μεταξύ των οποίων δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, φορτηγατζήδες, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης.

Οι Αρχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία για τις ταυτότητες των υπόπτων, που επισκέπτονταν το σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Μαζάν της Νότιας Γαλλίας κοντά στην Αβινίον το διάστημα 2011-2020 για να βιάσουν τη γυναίκα.

Ο Ντομινίκ Π. όχι μόνο προσκαλούσε στο σπίτι του τους βιαστές, αλλά τους προέτρεπε να μη χρησιμοποιούν καν προφυλακτικό κατά την κακοποίηση της ναρκωμένης συζύγου του, ενώ τραβούσε και βίντεο.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν της έδειξαν τα αποδεικτικά στοιχεία. Μέχρι τότε έλεσε ότι ήταν ένα καλός άνδρας που νοιαζόταν για εκείνη. Αποκάλυψε ότι της πρότεινε να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων αλλά αρνήθηκε επειδή δεν της άρεσε να την αγγίζουν άτομα για τα οποία δεν είχε αισθήματα.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι μερικές φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αισθανόταν ότι το σώμα της είχε παραβιαστεί, αλλά θεωρούσε ότι ήταν κάποιο κακό όνειρο που την έκανε να νιώθει έτσι.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βρέθηκε ότι πάσχει από τέσσερα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Ντομινίκ Π. έσπαγε χάπια Lorazepam (ένα ισχυρό αγχολυτικό) και τα ανακάτευε στο δείπνο της γυναίκας προκειμένου να χάσει τις αισθήσεις της για κάποια ώρα.

Αυτά δεν είναι τα μόνα εγκλήματα για το οποία θεωρείται ύποπτος. Από τις πιο σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτή του βιασμού και της δολοφονίας της 23χρονης κτηματομεσίτριας Σοφί Ναρμ που βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι το 1991. Η γυναίκα είχε ναρκωθεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί στο στήθος.

Επίσης, μια άλλη κτηματομεσίτρια που είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο Παρίσι οχτώ χρόνια μετά έδωσε μια περιγραφή του δράστη στις Αρχές που ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τα χαρακτηριστικά του.

Η εγκληματική δράση του Ντομινίκ Π. άρχισε να ξετυλίγεται το 2020 όταν συνελήφθη επειδή χρησιμοποιούσε ένα στιλό με κρυφή κάμερα για να καταγράφει γυμνές γυναίκες σε δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων.

Η αστυνομία έψαξε το σπίτι του άνδρα, και τα στοιχεία που βρήκαν πυροδότησαν μια νέα, μεγαλύτερη έρευνα για τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας του, που αναμένεται ότι θα τον οδηγήσει στο εδώλιο - μαζί με δεκάδες άλλους κατηγορούμενους - την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατριχιαστική καταγγελία από γυναίκα υπουργό της Αυστραλίας: Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν

Μια ανατριχιαστική καταγγελία ερευνά η αστυνομία στην Αυστραλία σύμφωνα με την οποία η βουλευτής του Κουίνσλαντ, Μπρίτανι Λάουγκα και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, δέχθηκε σεξουαλι...

Ισραήλ: Προσωρινό λουκέτο στο Al Jazeera – Είναι «εγκληματική ενέργεια» λέει το τηλεοπτικό δίκτυο

Η τηλεοπτική μετάδοση του Al Jazeera στο Ισραήλ κόπηκε σήμερα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να «κλείσει» το καταριανό τηλεοπτικό δίκτυο στη χώρα και να κατασχέσει τον εξοπλισμό ...

Ισραηλινός στρατός: Έκλεισε το σημείο διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, Κερέμ Σαλόμ μετά από επίθεση της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα (5/5) ότι έκλεισε το κύριο σημείο διέλευσης της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας, το Κερέμ Σαλόμ, που τέθηκε στο στόχαστρο πυρ...

Φόρτωση άρθρων...