Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Γερμανία: Άνδρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πεζούς σε αεροδρόμιο

Πλανήτης

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία, καθώς ένας άνδρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πλήθος ανθρώπων στο περιφερειακό αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόννης, στα δυτικά της χώρας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε σήμερα (24.3.2023) το τηλεοπτικό δίκτυο ntv της Γερμανίας, επικαλούμενο εκπρόσωπο της αστυνομίας, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και όρμησε με το αυτοκίνητό του σε πλήθος πολιτών στο αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρει η DailyMail, επικαλούμενη πληροφορίες από γερμανικά ΜΜΕ, ο άνδρας οδηγούσε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και έχει τραυματίσει τουλάχιστον 5 ή 6 ανθρώπους που για κακή τους τύχη βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο περιφερειακό αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόννης.

Ο άνδρας συνελήφθη, αφού κατέληξε με το αυτοκίνητό του να τρακάρει και άλλα παρκαρισμένα οχήματα σε ένα πάρκινγκ του αεροδρομίου της Γερμανίας. Αν και προέβαλε αντίσταση κατά των Αρχών, τα στελέχη της αστυνομίας τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρυξέλλες: Συγκροτήθηκε το «Ταμείο Στήριξης της Ουκρανίας» με κεφάλαια ύψους 5 δισ. ευρώ

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα να αυξήσει το ανώτατο χρηματοδοτικό όριο της “Ευρωπαϊκής Διευκόλυνσης για την Ειρήνη” (ΕΕ) κατά 5 δισεκατομμύρια ευρώ σε τρέχουσες τιμές και...

Ρωσικά ΜΜΕ «πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο – Oργισμένη διάψευση από το Λονδίνο

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η βρετανική πρεσβεία της Ουκρανίας, στην οποία επιβεβαιώνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι ζωντανός. Αυτό έγινε επειδή τα ρωσικά ΜΜΕ ισχυρίστηκαν ότι πέθαν...

Φόρτωση άρθρων...