Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Γερμανία: Έκρηξη σε πολυώροφο κτίριο – Δεκάδες τραυματίες (Videos)

Δεκάδες άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη και πυρκαγιά σε πολυώροφο κτίριο στην πόλη Ράτινγκεν της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, στη Γερμανία.

Κάποιοι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Mεταξύ των τραυματιών βρίσκονται τουλάχιστον δέκα πυροσβέστες και δυο αστυνομικοί.

H Aστυνομία δέχτηκε νωρίτερα σήμερα κλήση από τον διαχειριστή του κτιρίου, ο οποίος ενημέρωσε για το γραμματοκιβώτιο ενοίκου που ήταν γεμάτο αλληλογραφία, ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να εντοπιστεί. Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική έσπευσαν στο διαμέρισμα, όπου ένας άνδρας ενεργοποίησε εκρηκτικό μηχανισμό προκαλώντας φωτιά, σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο n-tv. 

Οι συνθήκες του περιστατικού ερευνώνται, αλλά οι Aρχές δεν αποκλείουν σκόπιμη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε σιδηροδρομικούς σταθμούς για να διακόψουν τη βοήθεια των ΗΠΑ

Βομβαρδισμούς σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ουκρανίας πραγματοποίησαν οι Ρώσοι με σκοπό να διακόψουν τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία στοχεύει τις ουκρανικές σιδηροδρομ...

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ταϊβάν

Σεισμός μεγέθους 6,1 Ρίχτερ έγινε σήμερα (ξημερώματα Σαββάτου, τοπική ώρα) στην επαρχία Χουαλιέν της ανατολικής Ταϊβάν, ανακοίνωσε η τοπική μετεωρολογική υπηρεσία. Μέχρι τώρα δε...

Φόρτωση άρθρων...