Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο - Δύο μαθητές τραυματίες

Πλανήτης

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι σε σχολείο στο Ντούισμπουργκ-Μάρξλο, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας της Γερμανίας, έπειτα από επίθεση σε μαχαίρι.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο μαθητές, που πιστεύεται πως σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας εννέα και δέκα ετών. Η επίθεση έγινε την ώρα που τα δύο παιδιά γυρνούσαν από το σχολείο στο σπίτι.

Τα τραυματισμένα παιδιά κατάφεραν να επιστρέψουν στο σχολείο όπου τους βοήθησε ένας δάσκαλος που κάλεσε την Αστυνομία. Ένοπλοι αστυνομικοί κυνήγησαν τον ύποπτο και ένα ασθενοφόρο έσπευσε για να βοηθήσει τα παιδιά.

Ο 21χρονος ύποπτος συνελήφθη λίγο μετά την άφιξη της Αστυνομίας. Δεν είναι σαφές ποιο ήταν το κίνητρό του για την επίθεση στα παιδιά. Στο σημείο παραμένει ισχυρή δύναμη της γερμανικής αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η εισαγγελία του Παρισιού αναλαμβάνει την έρευνα για το σαμποτάζ που προκάλεσε χάος στον σιδηρόδρομο

Έρευνας για το σύνολο των ζημιών που προκλήθηκαν εσκεμμένα σε εγκαταστάσεις της SNCF, της γαλλικής εταιρείας σιδηροδρόμων, ανακοίνωσε η εισαγγελέας του Παρισιού, Λορ Μπεκιό. Η Εθνι...

Σαν σήμερα - 26 Ιουλίου

Γεγονότα 1788: Η Νέα Υόρκη γίνεται η 11η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών, επικυρώνοντας το αμερικάνικο σύνταγμα. 1908: Ιδρύεται στην Ουάσιγκτον το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνώ...

Φόρτωση άρθρων...