Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο - Δύο μαθητές τραυματίες

Πλανήτης

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι σε σχολείο στο Ντούισμπουργκ-Μάρξλο, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας της Γερμανίας, έπειτα από επίθεση σε μαχαίρι.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο μαθητές, που πιστεύεται πως σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας εννέα και δέκα ετών. Η επίθεση έγινε την ώρα που τα δύο παιδιά γυρνούσαν από το σχολείο στο σπίτι.

Τα τραυματισμένα παιδιά κατάφεραν να επιστρέψουν στο σχολείο όπου τους βοήθησε ένας δάσκαλος που κάλεσε την Αστυνομία. Ένοπλοι αστυνομικοί κυνήγησαν τον ύποπτο και ένα ασθενοφόρο έσπευσε για να βοηθήσει τα παιδιά.

Ο 21χρονος ύποπτος συνελήφθη λίγο μετά την άφιξη της Αστυνομίας. Δεν είναι σαφές ποιο ήταν το κίνητρό του για την επίθεση στα παιδιά. Στο σημείο παραμένει ισχυρή δύναμη της γερμανικής αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...