Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο της Mercedes – Δύο νεκροί

Πλανήτης

Δύο άνδρες 44 ετών έχασαν τη ζωή τους σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα σε εργοστάσιο της Mercedes κοντά στην Στουτγάρδη.

Ο δράστης έχει συλληφθεί, αλλά τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 7:45 το τμήμα του Λούντβιχσμπουργκ δέχθηκε κλήσεις έκτακτης ανάγκης για πυροβολισμούς στο Ζιντελφίνγκεν, στο εργοστάσιο 56, όπου κατασκευάζεται ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Mercedes, η S-Class. Ισχυρή αστυνομική δύναμη, σωστικά συνεργεία και δύο ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο.

Ο ένας άνδρας ήταν ήδη νεκρός, ενώ ο δεύτερος υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του. Ο δράστης, ένας 53χρονος άνδρας, έχει συλληφθεί και θεωρείται ότι έδρασε μόνος, ενώ εκτιμάται ότι βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ.

Στο μεταξύ η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο και η εργασία στη μονάδα παραγωγής συνεχίζεται, εκτός από τον χώρο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 27 Απριλίου

Γεγονότα 1296: Ηττώνται οι Σκωτσέζοι από τους Άγγλους στη μάχη του Ντάνμπαρ. 1667: Πωλούνται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του έργου «Χαμένος Παράδεισος» από τον τυφλ...

Ιράκ: Άγρια δολοφονία TikToker έξω από το σπίτι της

Άγνωστος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της την Ιρακινή σταρ των κοινωνικών δικτύων Γκουφράν Σαουάντι, περισσότερο γνωστή ως Umm Fahad. Η επίθεση έλαβε χώρα το ...

Φόρτωση άρθρων...