Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

H Τουρκία ανακαλεί τον πρέσβη της στο Τελ Αβίβ για διαβουλεύσεις

Αυτή η κίνηση, έρχεται λίγο μετά τα πυρά που εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Πλανήτης

Η Τουρκία ανακαλεί τον πρέσβη της στο Τελ Αβίβ για διαβουλεύσεις, μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.

Η Τουρκία αποφάσισε να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στο Τελ Αβίβ, Sakir Ozkan, για διαβουλεύσεις σχετικά με την απόρριψη εκ μέρους του Ισραήλ των εκκλήσεων για κατάπαυση του πυρός και τις συνεχιζόμενες επιθέσεις κατά αμάχων στη Γάζα, αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο.

Το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ανακάλεσε τον πρεσβευτή του στο Τελ Αβίβ, Σακίρ Οζκάν «για διαβουλεύσεις» σε απάντηση για το γεγονός ότι «η ισραηλινή πλευρά δεν αποδέχεται εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός, συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον αμάχων και δεν επιτρέπει την αδιάλειπτη και συνεχή ροή ανθρωπιστικής βοήθειας», ανέφερε.

Αυτή η κίνηση, έρχεται λίγο μετά τα πυρά που εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Σαν σήμερα - 29 Απριλίου

Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η Μάχη του Λεβούνιου. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Αλέξιος Α΄ ο Κομνηνός νικά τους Πετσενέγκους και τους εξαφανίζει α...

Φόρτωση άρθρων...