Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Η δημοσιογράφος Κέιτ ΜακΚάν αστειεύεται με τη λιποθυμία της στο debate - «Επέστρεψα και ευτυχώς τώρα κάθομαι»

Πλανήτης

Μία ημέρα μετά την λιποθυμία της που έβαλε πρόωρο τέλος στο debate μεταξύ της Λις Τρας και του Ρίσι Σουνάκ, η δημοσιογράφος Κέιτ ΜακΚάν επέστρεψε μπροστά στις κάμερες κάνοντας χιούμορ με όσα συνέβησαν.

Ντρέπομαι λιγάκι και είμαι λιγάκι «χτυπημένη» από όσα συνέβησαν, είπε την Τετάρτη κατά την παρουσίαση της εκπομπής της στο TalkTV. «Χαίρομαι που επέστρεψα και είμαι απόλυτα καλά. Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που όλοι μας περιμέναμε να συμβεί», είπε ακόμη.

Εξήγησε ακόμη ότι «είναι μια από αυτές τις στιγμές που κανένας δεν προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει».

«Έπειτα από όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό debate των αρχηγών, ευτυχώς που είμαι καθισμένη», αστειεύτηκε. Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο είπε ότι «είχαν διατυπωθεί πολλές εικασίες για το ποιος θα έβγαινε νοκ άουτ από το χτεσινό debate, αλλά κανένας δεν πρόβλεπε ότι θα μπορούσε να είναι και η παρουσιάστρια».

Σε ό,τι αφορά τους δύο πολιτικούς που την είδαν να καταρρέει, είπε ότι σοκαρίστηκαν, όπως και ότι συμφώνησαν να συναντηθούν σε άλλη ημερομηνία.

Η ΜακΚάν κατέρρευσε την ώρα που απαντούσε η Λις Τρας σε ερώτημα που της είχε θέσει. Η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω στην στην υποψήφια, η οποία αιφνιδιάστηκε και τρόμαξε από όσα συνέβησαν μπροστά της αλλά εκτός τηλεοπτικής οθόνης

Ενα βίντεο που δόθηκε αργότερα στη δημοσιότητα δείχνει την ίδια έκπληξη και ανησυχία για αυτό που συνέβη στο πλατώ στα παρασκήνια του τηλεοπτικού σταθμού ανάμεσα στους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους και τον πρώην υπουργό Ντόμινικ Ράαμπ που παρακολουθούσαν την τηλεοπτική αναμέτρηση.

 

Οι γιατροί είπαν αμέσως μετά ότι η δημοσιογράφος είναι καλά στην υγεία της, αλλά καλό θα ήταν να μην επέστρεφε στην παρουσίαση της τηλεοπτικής αναμέτρησης. Μαζί της θα έθετε ερωτήματα δημοσιογράφος της Sun χάρι Κόουλ ο οποίος αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή γιατί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η ΜακΚάν θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του πολιτικού ρεπορτάζ στη Βρετανία, τονίζει η Daily Mail. Τον Ιανουάριο άφησε τη θέση της στο Sky News για το TalkTV όπου παρουσιάζει εκπομπή – στο παρελθόν είχε εργαστεί στον Guardian, τη Sun και την Telegraph.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το Aνώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης ανατρέπει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Ακύρωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν το 2020 για κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σεξουαλικών εγκλημάτων. Πρόκειται για μια εντυπωσι...

Φόρτωση άρθρων...