Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά- Η κόρη της Μπελούτσι σαρώνει στην πασαρέλα (εικόνες)

Πλανήτης

Η Ντέβα Κασέλ βλέπει το άστρο της να λάμπει πολύ ψηλά, καθώς είναι ένα από τα πιο hot και περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της.

Η 19χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, περπατά σε διεθνείς πασαρέλες ενώ φωτογραφίζεται για τα σημαντικότερα περιοδικά σε όλο τον κόσμο.

Έχει πάρει την μυστηριώδη γοητεία και ταμπεραμέντο της Ιταλίδας μητέρας της αλλά και την γαλλική φινέτσα και ιδιαίτερη ομορφιά του πατέρα της, με τον συνδυασμό να είναι μοναδικός.

Το πανέμορφο μοντέλο βρέθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και πόζαρε στον φακό του Βραζιλιάνου φωτογράφου Ραφαέλ Μούρα

Η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις ασπρόμαυρες λήψεις από την κατάμεστη, αμμώδη παραλία της βραζιλιάνικης πόλης και εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά το κοινό της.

Στις υπέροχες φωτογραφίες ποζάρει χωρίς μακιγιάζ με ένα μικροσκοπικό, σέξι μπικίνι στην άμμο και μέσα στο νερό, δίπλα σε πλανόδιους αλλά και στην βραζιλιάνικη σημαία.

Το βλέμμα της υπνωτίζει ενώ η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι όλο και μεγαλύτερη.

Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα των φωτογραφιών, η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε από την «αγάπη» της, δηλαδή τον σύντροφό της, τον Ιταλό ηθοποιό Σάουλ Νάνι.

 

μπελουτσι

 

μπελουτσι

 

Δείτε τις σέξι φωτογραφίες της Ντέβα Κασέλ:

 

 

μπελουτσι

 

 

μπελουτσι

 

μπελουτσι

 

μεπλουτσ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Φόρτωση άρθρων...