Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Η Lufthansa ακυρώνει 900 πτήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού

Πλανήτης
Tags: Lufthansa

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, ότι θα ακυρώσει περίπου 900 πτήσεις τον Ιούλιο, με φόντο τις ελλείψεις προσωπικού που πλήττουν σχεδόν όλους τους ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς.

Χαιρετίζοντας την αύξηση των κρατήσεων, με την άρση των περισσότερων περιορισμών για την Covid-19 στην Ευρώπη, η Lufthansa παραδέχεται στην ανακοίνωσή της ότι δεν είναι σε θέση να καλύψει τη ζήτηση.

«Οι υποδομές δεν έχουν ακόμη ανακάμψει πλήρως» από «τη σοβαρότερη κρίση που έχει υποστεί η αεροπλοΐα», δηλαδή την πανδημία, εξήγησε.

Λόγω των «οικονομικών δυσκολιών και της έλλειψης προσωπικού» η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει 900 πτήσεις προς γερμανικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνταν τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα από και προς τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Μονάχου.

Η θυγατρική χαμηλού κόστους της Lufthansa, η Eurowings, ανέφερε, στην ίδια ανακοίνωση, ότι υποχρεώνεται να ακυρώσει «πολλές εκατοντάδες πτήσεις» τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δε θα δεχθώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, είχε σήμερα στην Ιερουσαλήμ ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τόνισε ότι ...

Deutsche Welle: Ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου ετοιμάζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Η ισραηλινή κυβέρνηση βλέπει με ανησυχία προς τη Χάγη. Εκεί είναι η έδρα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ), το οποίο, όπως λέγεται, ετοιμάζει μέσα στην εβδομάδα διεθνές ένταλ...

Λονδίνο: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί (βίντεο)

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να χάσει ...

Φόρτωση άρθρων...