Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Η στιγμή που ο Πούτιν σταματά τρέμουλο στο πόδι με το χέρι του (βίντεο)

Πλανήτης
Tags: Πούτιν

Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έχουν ήδη παρακολουθήσει την πρώτη συνέντευξη του Βλαντιμίρ Πούτιν σε δυτικό δημοσιογράφο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.

Ένα από τα σημεία που ξεχώρισαν στην συνέντευξη Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν το γεγονός ότι κατηγόρησε ευθέως τη CIA για την ανατίναξη του αγωγού Nord Stream, αλλά και όσα είπε για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε σύμφωνα με τη Daily Mail είναι για ακόμη μια φορά η υγεία του…

Πολλοί ήταν αυτοί που εστίασαν σε ένα στιγμιότυπο της συνέντευξης, όπου ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να κρατά το πόδι σε μια κίνηση που ερμηνεύτηκε ως μία προσπάθεια να συγκρατήσει τρέμουλο στο πόδι του.

Η υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο δημοσιευμάτων, καθώς εικάζεται πως τα τελευταία χρόνια πάσχει από διάφορα προβλήματα υγείας. 

Μάλιστα, σε συνάντηση που είχε τον Ιανουάριο με τον Λουκασένκο της Λευκορωσίας, ο Πούτιν εμφανίστηκε μπερδεμένος.

Λίγες εβδομάδες πριν υπήρχαν αναφορές ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Ωστόσο, το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένα αρνηθεί τον ισχυρισμό ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λονδίνο: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί (βίντεο)

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να χάσει ...

ΗΠΑ: 20χρονος έριξε χλωρίνη σε δεξαμενή με σολομούς σκοτώνοντας 18.000 - Κινδυνεύει με πρόστιμο 14 εκατ. δολαρίων

Ένας 20χρονος από τις ΗΠΑ κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο-μαμούθ που ενδέχεται να φτάσει έως και τα 14 εκατομμύρια δολάρια καθώς συνελήφθη γιατί έριξε χλωρίνη σε δεξαμενή με σολομο...

Φόρτωση άρθρων...