Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Η Βρετανία προσθέτει άλλα 26 ονόματα στη λίστα των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας

Πλανήτης

Ακόμη 26 ονόματα προσέθεσε σήμερα η Βρετανία στον κατάλογο με τις κυρώσεις που έχει επιβάλει στη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων βρίσκονται αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων και αμυντικές εταιρείες.

Η Βρετανία, η οποία επιδιώκει να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην απάντηση της Δύσης στην εισβολή στην Ουκρανία, έχει ήδη επιβάλει εκατοντάδες κυρώσεις. Μεταξύ αυτών είναι το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων και απαγορεύσεις ταξιδιών σε εξέχοντες Ρώσους δισεκατομμυριούχους και πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στον επικαιροποιημένο κατάλογο των βρετανικών κυρώσεων, ο οποίος δημοσιεύεται στον ιστότοπο της Κυβέρνησης της Βρετανίας, βρίσκονται ο στρατηγός του ρωσικού στρατού Νικολάι Μπογκντανόφσκι, ο οποίος είναι ο πρώτος υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου, ο βιομηχανικός όμιλος Promtech-Dubna και η εταιρεία Military Industrial Company.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατριχιαστική καταγγελία από γυναίκα υπουργό της Αυστραλίας: Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν

Μια ανατριχιαστική καταγγελία ερευνά η αστυνομία στην Αυστραλία σύμφωνα με την οποία η βουλευτής του Κουίνσλαντ, Μπρίτανι Λάουγκα και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, δέχθηκε σεξουαλι...

Φόρτωση άρθρων...