Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Η υποχώρηση του Πικέ στην Σακίρα για να μην πάνε δικαστικά το διαζύγιο -Το «σκληρό» αίτημα της τραγουδίστριας

Πλανήτης

Δώδεκα ώρες διήρκησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Σακίρα και Ζεράρ Πικέ προτού καταλήξουν σε συμφωνία για το πού θα ζει στο μέλλον η οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη Κολομβιανή ποπ σταρ θα μετακομίσει τελικά στο Μαϊάμι στις αρχές του 2023, μαζί με τους γιους τους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα, με τον Ζεράρ Πικέ να λέγεται ότι υποχώρησε στην επιθυμία της προκειμένου να αποφύγει μια άσχημη δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο.

 

Το κύριο εμπόδιο και οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις μεταξύ Σακίρα και Ζεράρ Πικέ

Η συνάντηση αυτή, έληξε με την άρση του κύριου εμποδίου στις συνεχιζόμενες προσπάθειες του ζευγαριού να καταλήξει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

 

 

πικε

 

 

Μάλιστα, οι μαραθώνιες συνομιλίες ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο πρώην οικογενειακό σπίτι της Σακίρα και του Πικέ στο Esplugues de Llobregat στα περίχωρα της Βαρκελώνης. Ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, με τις διαπραγματεύσεις να χαρακτηρίζονται «έντονες» από την έγκριτη καταλανική εφημερίδα El Periodico.

 

Με το νέο έτος, η Σακίρα με τα παιδιά της φεύγουν για Μαϊάμι

Η αντίπαλη εφημερίδα La Vanguardia, η οποία επίσης αναφέρθηκε στην «επίτευξη συμφωνίας μετά από 12 ώρες διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε: «Ο Μίλαν και ο Σάσα θα πάνε με την Σακίρα στο Μαϊάμι. Τα παιδιά θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων στη Βαρκελώνη, αλλά μόλις ξεκινήσει το 2023, ο Πικέ θα τους αποχαιρετήσει και θα θυσιαστεί, ώστε να μην βιώσουν έναν ακόμη πιο τραυματικό χωρισμό μεταξύ των γονιών τους. Θα μπορεί να διασχίζει τον Ατλαντικό για να τα βλέπει όποτε θέλει. Το κόστος θα το επωμιστούν και οι δύο».

 

Αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο ο Ζεράρ Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ όμως, είπε το Σάββατο και ένα άλλο μεγάλο «αντίο» στον τελευταίο του αγώνα στο Καμπ Νου, μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Με περισσότερο από ένα χρόνο να απομένει από τη λήξη του συμβολαίου του με την καταλανική ομάδα, ο 35χρονος Ζεράρ, συγκλόνισε τον κόσμο του ποδοσφαίρου την περασμένη εβδομάδα, όταν ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την καριέρα του.

Μετά τα συναισθηματικά του λόγια μετά την νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Αλμερία, ο Πικέ εθεάθη στην αγκαλιά της νέας του αγαπημένης, με την 23χρονη να τον παρηγορεί. Το ισπανικό αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο Gol Play βιντεοσκόπησε τη στιγμή και έγραψε μαζί με τα πλάνα που δημοσίευσε στο Twitter Gol Direct: «Το πρώτο φιλί του Ζεράρ Πικέ μετά το αφιέρωμα. Ο κεντρικός αμυντικός μοιράστηκε αυτή την ξεχωριστή μέρα με τους αγαπημένους του».

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυστραλία: Χειροπέδες σε πέντε εφήβους συνεργάτες του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ

Συνελήφθησαν πέντε έφηβοι ηλικίας 14 έως 17 ετών από την αστυνομία της Αυστραλίας μετά από μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή του Σίδνεϊ σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία τη...

Χαμάς: Απαρέγκλιτος όρος για την απελευθέρωση ομήρων ο τερματισμός του πολέμου

Η Χαμάς επανέλαβε σήμερα την απαίτησή της από το Ισραήλ να τερματίσει τον πόλεμο στη Γάζα ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη της οποιαδήποτε συμφωνίας για την απελευθέρωση τ...

Φόρτωση άρθρων...