Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ιμάμογλου στους Financial Times: «Ο Ερντογάν να ακούσει το μήνυμα του λαού από την κάλπη»

Πλανήτης

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Financial Times, «παρότρυνε» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «να εισακούσει το μήνυμα της κάλπης», γιατί σε διαφορετική περίπτωση «ο πολιτικός του βίος θα μικρύνει».

«Πρέπει να εγκαταλείψει ιδέα της “βούλησης του ενός”. Τα πάντα είναι στα χέρια του. Έχει εξελιχθεί σε ένα καθεστώς, ένα σύστημα στο οποίο ακόμα και ο διευθυντής ενός θεσμού στην Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την υφιστάμενη εξουσία του χωρίς πολιτική οδηγία. Μας δίνει μια κρατική δομή που αντανακλά τη βούληση ενός μόνου προσώπου» πρόσθεσε ο Ιμάμογλου.

Ερωτηθείς για το αν ανησυχεί για τις υποθέσεις που τον αφορούν στα τουρκικά δικαστήρια, ο Εκρέμ Ιμάμογλου απάντησε πως «αυτός που θα φοβηθεί ίσως είναι ο Ερντογάν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σλοβακία: «Μοναχικός λύκος» ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ρόμπερτ Φίτσο

«Μοναχικό λύκο» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών της Σλοβακίας τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του Πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο. Ο Μάτους Σούτα Έστοκ ανέφερε ότι ο δ...

Γερμανία: Δυνάμεις ασφαλείας κάνουν εφόδους σε ιδιοκτησίες που σχετίζονται με τη Χαμάς

Δυνάμεις ασφαλείας ερεύνησαν τέσσερις ιδιοκτησίες στην πόλη Ντούισμπουργκ της δυτικής Γερμανίας στο πλαίσιο της δράσης εναντίον οργάνωσης που φέρεται να υποστηρίζει την ισλαμιστική...

Φόρτωση άρθρων...