Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: 3χρονος χτύπησε και σκότωσε τον 7χρονο αδελφό με αμαξίδιο του γκολφ

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ένας τρίχρονος που οδηγούσε ένα αμαξίδιο του γκολφ χτύπησε και σκότωσε τον επτάχρονο αδελφό του το απόγευμα της Δευτέρας στη Φλόριντα. 

Το αγόρι οδηγούσε το αμαξίδιο σε ιδιωτική ιδιοκτησία, όταν πλησίασε σε μια δεξιά στροφή και το μπροστινό μέρος του καροτσιού χτύπησε τον επτάχρονο, ο οποίος στεκόταν εκείνη τη στιγμή στην μπροστινή αυλή. 

Το μεγαλύτερο παιδί τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν τραυματίστηκε το μικρότερο παιδί από την σύγκρουση. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Fort Myers στη λεωφόρο Orange River Boulevard, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

«Εξακολουθούμε να διερευνούμε τι οδήγησε στην τραγωδία», ανέφερε ο Υπολοχαγός του FHP Greg Bueno στο Fox 4.

Ο υπολοχαγός Bueno είπε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι σκέψεις και οι προσευχές του τμήματος είναι με την οικογένεια που «έχασε το μικρό αγόρι».

Ο νέος πολιτειακός νόμος, ο οποίος τίθεται σε ισχύ την 1η Οκτωβρίου, θα περιορίσει τη χρήση αμαξιδίων γκολφ από ανήλικους. Οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ετών με άδεια εκμάθησης ή 16 ετών με άδεια οδήγησης, σύμφωνα με το HB 949. Οποιοσδήποτε είναι 18 ετών και άνω πρέπει να έχει έγκυρη ταυτότητα που έχει εκδοθεί από την Κυβέρνηση.

Στο παρελθόν επιτρεπόταν σε 14χρονους να οδηγούν αμαξίδια του γκολφ, σύμφωνα με το νόμο της Φλόριντα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 6 Μαΐου

Γεγονότα 1682: μεταφέρεται στις Βερσαλλίες η βασιλική αυλή της Γαλλίας υπό την ηγεσία του Λουδοβίκου ΙΔ'. 1825: παραδίδεται στον Ιμπραήμ το Νεόκαστρο (Πύλος), ο οποίος γίνετα...

Γερμανία: 17χρονος παραδόθηκε στις αρχές για την επίθεση στον ευρωβουλευτή Ματίας Έκε

Ένας 17χρονος παραδόθηκε σήμερα (5/5) στις αρχές στη Γερμανία δηλώνοντας πως είναι ένας από τους δράστες της επίθεσης προχθές, Παρασκευή, εναντίον του Σοσιαλδημοκράτη ευρωβουλευτή ...

Φόρτωση άρθρων...