Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: 5χρονο αγόρι πυροβόλησε θανάσιμα τον 16 μηνών αδερφό του στην Ιντιάνα

Πλανήτης

Ένα αγόρι 16 μηνών πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον 5χρονο αδερφό του σε διαμέρισμα στη βορειοδυτική Ιντιάνα, δήλωσαν οι αρχές.

Ο μεγαλύτερος αδερφός μπήκε με ένα όπλο στο διαμέρισμα της Λαφαγιέτ το απόγευμα της Τρίτης (28/3) και πυροβόλησε θανάσιμα το αγόρι, το οποίο αναγνωρίστηκε ως Άιζια Τζόνσον, ανακοίνωσε η αστυνομία αργά την Τρίτη.

Αξιωματούχος της αστυνομίας του Λαφαγιέτ είπε ότι κάποιος έξω από το διαμέρισμα κάλεσε την άμεση δράση μετά τον πυροβολισμό για να αναφέρει ότι ένα παιδί δεν ανέπνεε. «Υπήρχε ένας ενήλικας και δύο παιδιά μέσα στο διαμέρισμα», είπε στο Journal & Courier.

Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη μέχρι στιγμής και η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, ανακοίνωσε η αστυνομία. Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, οι αξιωματούχοι είπαν ότι η υπόθεση θα σταλεί στην εισαγγελία της κομητείας Tippecanoe για επανεξέταση για να διαπιστωθεί εάν ενδέχεται να απαγγελθούν κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν - Νετανιάχου μετά από ένα μήνα - Τι είπαν για τη Ράφα

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και συζήτησαν την κατάσταση στην Ράφα και τις προσπάθε...

Παραλήρημα Ερντογάν: Η Κύπρος θα ήταν όλη δική μας σήμερα, αν δεν σταματούσαμε το 1974

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε κατά τη διάρκεια δείπνου σε στρατιώτες της 4ης Διοίκησης του τουρκικού Στρατού, όπου αναφέρθηκε στην εισβολή στην Κύπρο, λέγοντας ότι αν δεν...

Φόρτωση άρθρων...